Majelis Papan Sirkuit

Sirkuit- Déwan Dewan - PCBFuture

	
PCBFuture provide circuit board assembly at an affordable price with best quality services.

Tembung kunci: assemble PCB, Déwan SMT PCB, Layanan Turnkey, Déwan Papan Sirkuit

Pelanggan utama PCBFuture asale saka pabrikan ukuran medium ing bidang elektronik konsumen, produk digital, telekomunikasi nirkabel, manajemen industri lan otomatisasi, perawatan medis, lsp. Basis pelanggan sing solid nyedhiyakake dorongan sing kuat kanggo pangembangan perusahaan ing mbesuk.

 

Napa milih layanan papan sirkuit kita?

1. Prototype cepet lan PCB produksi massal

Kita darmabakti ing produksi 1-28puter cepet, prototipe, lan produksi massal PCB presisi tinggi kanthi prinsip "kualitas Paling apik, rega paling murah lan wektu pangiriman paling cepet"

2. Kapabilitas pabrik OEM sing kuat

fasilitas manufaktur kalebu bengkel sing resik lan papat jalur SMT canggih. Presisi penempatan kita bisa nggayuh chip + 0.1MM ing bagean sirkuit terintegrasi, tegese kita bisa ngatasi meh kabeh jinis sirkuit terintegrasi, kayata SO, SOP, SOJ, TSOP, TSSOP, QFP lan BGA. Kajaba iku, kita bisa nyedhiyakake perakitan komponen liwat-bolongan 0201 chip lan manufaktur produk jadi.

3. Komitmen kanggo ningkatake kualitas produk

Kita setya nambah kualitas PCB. Operasi kita wis lulus ISO 9001: 2000, lan produk wis entuk tanda CE lan RoHS. Kajaba iku, kita ndhaptar sertifikasi QS9000, SA8000.
4. Biasane 1 ~ 5 dina mung kanggo rakitan PCB; 10 ~ 16 dina kanggo rapat PCB turnkey.

Kita bisa nyedhiyakake:

1. Pasokan lan tata letak PCB

2. Komponen sumber

3. Tes AOI sinar X

4. Perakitan produk pungkasan

5. Tes fungsional

6. Paket lan layanan logistik & sawise- sales

7.saka filosofi pabrikan liwat perakitan PCB, sumber komponen, Pambuka produk anyar, kanggo tes PCB, jaminan garansi lan perbaikan, lan logistik.

Sawetara komponen dhasar sing dibutuhake kanggo majelis sirkuit cetak:

Papan sirkuit cetak: Minangka syarat utama proses perakitan.

Komponen elektronik dhasar: Sampeyan mbutuhake kabeh komponen elektronik kayata transistor, dioda lan resistor.

Bahan las: Bahan kasebut kalebu tempelan solder, palang solder lan kawat solder. Sampeyan uga butuh bal solder lan solder. Flux minangka bahan solder penting liyane.

Peralatan las: Bahan iki kalebu mesin solder gelombang lan stasiun solder. Sampeyan uga butuh kabeh peralatan SMT lan THT sing dibutuhake.

Piranti pengawasan lan uji coba: Bahan tes penting kanggo mriksa katrampilan lan keandalan pemasangan papan sirkuit.

Wektu Utama Déwan PCB:

Wektu utama gumantung saka urutan. Kanthi sumber daya lan pengalaman, wektu rapat biasane ana ing antarane 24 jam lan 1 minggu. Wektu bakal beda-beda gumantung saka kompleksitasDéwan papan sirkuit cetak. Desain khusus mbutuhake wektu luwih suwe.

Sajrone pirang-pirang taun, PCBFuture wis nglumpukake manufaktur PCB, pengalaman Produksi lan debugging, lan gumantung karo pengalaman kasebut, nyedhiyakake lembaga riset ilmiah utama lan pelanggan perusahaan ukuran gedhe lan medium kanthi desain mandheg, welding, lan debugging efisiensi dhuwur lan linuwih dicithak multi-lapisan papan dicithak saka conto nganti kumpulan Jinis layanan kasebut digunakake ing macem-macem industri kayata komunikasi, aerospace lan penerbangan, IT, perawatan medis, lingkungan, tenaga listrik, lan instrumen tes presisi.

Yen sampeyan duwe pitakon utawa takon, bebas hubungi sales@pcbfuture.com , kita bakal mangsuli ASAP.