FAQ Umum

FAQ

Pitakon Kerep

FAQ Pabrik PCB:

Apa sing ditindakake PCBFuture?

PCBFuture minangka pabrikan profesional global sing nyedhiyakake pabrikan PCB, perakitan PCB lan komponen layanan komponen.

Jinis papan PCB sing sampeyan gawe?

PCBFuture bisa ngasilake macem-macem jinis PCB kayata PCB siji / loro, PCB multilayer, PCB kaku, PCB fleksibel lan PCB kaku-fleksibel.

Apa sampeyan duwe jumlah order minimal (MOQ) kanggo pesenan PCB?

Ora, MOQ kanggo produksi PCB yaiku 1 potong.

Apa sampeyan nyedhiyakake Sampel PCB Gratis?

Ya, kita nyedhiyakake conto PCB Gratis, lan qty ora luwih saka 5 pcs. Nanging kita kudu ngisi conto luwih dhisik, lan ngasilake biaya conto PCB ing produksi massal yen nilai pesanan sampel ora luwih saka 1% produksi massal (Ora kalebu barang).

Kepiye carane bisa entuk penawaran cepet?

Sampeyan bisa ngirim file menyang sales email @ pcbfuture kanggo kuotasi, bisa dikutip kanthi normal 12 jam, paling cepet bisa 30 menit.

Apa bisa nggawe papan digawe ing panel?

Ya, kita bisa nggarap file PCB siji lan papan pabrik ing panel.

Apa bisa nggawe pesenan PCB kosong?

Ya, kita mung bisa nyedhiyani layanan manufaktur PCB kanggo para pelanggan.

Napa sampeyan nggunakake layanan penawaran online

Kutipan online PCB mung larang regane lan wektu timbal, kita nggawe produksi PCB berkualitas tinggi, mula priksa lan akurasi DFM sing penting. Kita mekso kombinasi mesin lan karya manual kanggo minimalake risiko desain pelanggan.

Kepiye cara ngetung wektu utama produksi PCB?

Wektu utama pesanan PCB bakal dietung sawise kabeh EQ pabrikan PCB ditanggulangi. Kanggo pesenan turnaround normal, dietung saka dina kerja sabanjure minangka dina pisanan.

Apa sampeyan duwe DFM sing mriksa desain kita?

Ya, kita bisa nyedhiyakake layanan DFM gratis kanggo kabeh pesenan.

FAQ majelis PCB Turnkey:

Apa sampeyan nyedhiyakake rakitan PCB prototipe (volume sithik)?

Ya, kita bisa nyedhiyakake layanan prototipe perakitan PCB turnkey lan MOQ yaiku 1 potong.

File apa sing sampeyan butuhake kanggo pesenan rakitan PCB?

Biasane, kita bisa ngutip rega kasebut miturut file Gerber lan dhaptar BOM. Yen bisa, Pilih banjur pasang file, gambar majelis, persyaratan khusus lan pandhuan supaya luwih becik uga kudu diprayogakake.

Apa sampeyan nyedhiyakake layanan perakitan PCB prototipe gratis?

Ya, kita nyedhiyakake layanan perakitan PCB prototipe gratis, lan qty ora luwih saka 3 pcs. Nanging kita kudu ngisi conto luwih dhisik, lan ngasilake biaya conto PCB ing produksi massal yen nilai pesanan sampel ora luwih saka 1% produksi massal (Ora kalebu barang).

Apa file Pick and Place (file Centroid)?

file pick and place uga diarani file Centroid. Data iki, kalebu X, Y, rotasi, sisih papan (menyang utawa komponen sisih ngisor) lan desainer referensi, bisa diwaca dening mesin perakitan SMT utawa thru-hole.

Apa sampeyan nyedhiyakake layanan perakitan PCB turnkey?

Ya, kita nyedhiyakake layanan perakitan PCB turnkey, sing kalebu produksi Papan Sirkuit, Sourcing Komponen, Stensil, lan Populasi lan pangujian PCB.

Napa sawetara komponen sing ngasilake rega saka sampeyan luwih dhuwur tinimbang sing dituku?

Komponen elektronik sing diimpor menyang China kudu nambah PPN 13% lan sawetara uga dikenani biaya Tariff, sing beda karo kode HS ing saben bagean.

Napa sebilangan komponen sumber rega saka sampeyan luwih murah tinimbang rega sing ditampilake ing situs web distributor?

Kita makarya karo akeh distributor misuwur kayata Digi-Key, Mouse, Arrow lan liya-liyane, amarga jumlah tuku tahunan sing akeh, mula menehi diskon luwih murah.

Suwene sampeyan butuh penawaran proyek Turnkey PCB?

Umume butuh 1-2 dina kerja kanggo kita ngutip proyek perakitan. Yen sampeyan ora nampa kuotasi, sampeyan bisa mriksa kothak email lan folder jun apa wae email sing dikirim saka kita. Yen ora ana email sing dikirim, hubungi sales@pcbfuture.com kaping pindho kanggo njaluk bantuan.

Apa sampeyan ora yakin kualitas komponen kanggo PCB kita?

Kanthi pengalaman pirang-pirang taun, PCBFuture nggawe saluran sumber komponen sing bisa dipercaya karo distributor utawa pabrikan sing kondhang ing saindenging jagad. Kita bisa entuk dhukungan paling apik lan rega kasebut. Apa maneh, kita duwe tim kontrol kualitas kanggo mriksa lan verifikasi kualitas komponen. Sampeyan bisa santai kanggo kualitas komponen.

Apa aku duwe akun kredit?

Kanggo pelanggan jangka panjang sing kerja sama karo kita luwih saka nem wulan lan kanthi pesanan asring saben wulan, kita nawakake akun kredit kanthi syarat pambayaran 30 dina. Kanggo katrangan lengkap lan konfirmasi, hubungi kita lan kita bakal cepet bali njaluk sampeyan.

Pengin kerja sama kita?