Produsen Majelis Pcb

Produsen PCB Assebmly - PCBFuture

	
PCBFuture is one of the best Pcb Assembly Manufacturer in the world.

Tembung kunci:

majelis papan sirkuit cetak, Déwan PCB prototipe, Produsen perakitan PCB

PCBFuture minangka pabrikan majelis PCB profesional. Pabrik kita minangka Manufaktur PCB lan Layanan Majelis PCB sing profesional lan pengalaman ing China. Kita bisa nawakake layanan turnkey saka manufaktur PCB nganti PCB assembling, testing lan omah.

PCBFuture nyedhiyakake rakitan PCBA. Pabrik SMT profesional kita duwe peralatan canggih, kayata percetakan stensil kelas dunia, pilihan lan penempatan chip SMT, solder refow, pengujian online lan manufaktur bolong baja. Tes AOI lan mesin tes sinar-X kanggo pengawasan kualitas.

 

Apa prototipe pcb-Assembly?

Majelis papan sirkuit cetak prototipe (PCB) duwe akeh jeneng. Jeneng liyane sing biasane sampeyan rungokake yaiku: prototipe PCB teknologi permukaan (SMT) PCB, perakitan prototipe PCBA, perakitan sampel PCB, lsp. Istilah prototipe PCB Assembly nuduhake prototipe PCBA sing cepet digunakake kanggo nyoba fungsi desain elektronik anyar. Iki mbantu njamin kualitas, verifikasi manawa ora ana masalah karo produk tes, nemokake bug, lan nganyari desain. Biasane, sadurunge produksi massal, siji proyek elektronik mbutuhake 2-3 itungan saka rakitan PCB prototipe kanggo mesthekake kabeh bisa digunakake kanthi bener.

Napa milih PCBFuture kanggo Pabrik Pcb lan Déwan ?

  1. Loro pabrik asli ing Shenzhen.
  2. Komponen sing bisa dipercaya, mung saka distributor komponen resmi, kayata, Panah, Elektronik mbesuk, Tombol Digi, Mouser ...
  3. Mitra PCB sing bisa dipercaya, kemitraan PCB 15 taun, SGS ...
  4. Prosedur Majelis standar sing bisa dipercaya.
  5. Layanan mandheg, pabrik PCB, perakitan PCB, sumber komponen ...
  6. PCBFuture ndhukung para insinyur kanggo nggabungake prototipe elektronik kanthi cepet lan efektif sajrone proses verifikasi desain.

Layanan utama kanggo majelis PCB:

1. Metode Inspeksi:

Tes AOI:

a. Priksa tempel solder 

b. Mriksa komponen nganti 0201 " 

c. Priksa komponen sing ilang, offset, bagean sing ora bener, polaritas

Pemeriksaan X-Ray:

X-Ray nyedhiyakake inspeksi resolusi dhuwur kanggo: 
a. BGA 
b. BGA Mikro 
c. Paket skala chip 
d. Papan gundul

2. Solder Gelombang Elektif

Kanthi mesin solder gelombang elektronik, PCBFuture nggayuh kualitas lan kontrol proses sing konsisten nalika nggabungake papan sirkuit duwe sawetara lapisan lemah lan listrik, konektor arus tinggi, utawa komponen khas tipe A. Kabeh AOI dites sadurunge QC.IPQC.

3. Lapisan Konformal 

Lapisan celup lan semprotan vertikal kasedhiya. Nglindhungi lapisan dielektrik sing ora konduktif sing dilebokake ing Déwan Papan Sirkuit sing dicithak kanggo nglindhungi Déwan Elektronik saka karusakan amarga kontaminasi, semprotan uyah, lembab, jamur, bledug lan korosi sing disebabake lingkungan sing keras utawa ekstrem. Sawise ditrapake lapisan kasebut, katon jelas minangka bahan sing jelas lan mengkilap.

4. Teknologi Mount Surface 

PCB Nggawe kabeh produk sing cocog karo standar IPC2. Kanthi pengalaman 18 taun kanggo nyelehake pasif profil BGA, UBGA, CSP lan kalebu 0201, kita nyedhiyakake solusi sing ngasilake efektif lan larang kanggo kabeh syarat SMT.

5. Majelis Liwat Pin

Ukuran nyelehake tape lan tape tape. Ukuran PCB maksimum yaiku 40 "x 40". Kecepatan penempatan tekan 15.000 lembar saben jam, lan akurasi tekan 99%, sing nyuda kerugian komponen.

6. Aturan RoHS

Ana rong solusi kanggo PCBFuture. Proses solder bebas lan timbal. Saben kamar solusi dipérang dadi 2 lokasi independen. Dadi ora ana kebingungan.

7. Gawe kothak lengkap

Solusi 'Kothak' lengkap kalebu manajemen bahan kanggo kabeh komponen, bagean elektromekanik, plastik, casing lan materi cetak lan kemasan.

Minangka merek utama, PCBFuture bakal nanggung tanggung jawab sosial lan misi operasi sing gedhe, melu kompetisi internasional, lan ngupayakake dadi pabrikan PCB kelas dunia.

Yen sampeyan duwe pitakon utawa takon, bebas hubungi sales@pcbfuture.com , kita bakal mangsuli ASAP.