Sampel Majelis PCB

  • Circuit Card Assy

    Kertu Sirkuit Asyur

    PCBFuture nawakake pelanggan kanthi layanan perakitan PCB Turnkey sing dipercaya sing entuk asil kualitas apik kanthi rega sing kompetitif. Layanan perakitan PCB Turnkey kalebu pabrikan PCB, sumber Komponen, perakitan PCB lan Pengujian. Minangka perusahaan majelis papan sirkuit cetak terkemuka, fokus PCBFuture ing permukaan sing dipasang lan liwat perakitan bolongan, kabeh sistem lan mesin kita dikonfigurasi kanggo memenuhi desain, spesifikasi lan volume layanan perakitan elektronik sampeyan.
  • Control board assembly

    Déwan dewan kontrol

    Kanggo mesthekake produk elektronik anyar sampurna sadurunge diluncurake menyang pasar, kita kudu nyoba prototipe sadurunge produksi massal. Pabrik PCB lan perakitan PCB minangka proses sing penting kanggo produksi prototipe turnkey PCB. Perakitan PCB prototipe digunakake kanggo tes fungsional, saengga para insinyur bisa ngrancang kanthi optimal lan ndandani sawetara kewan omo. Kadhangkala bisa uga kudu 2-3 kaping, lan nemokake pabrik perakitan elektronik sing dipercaya penting banget.
  • Controller Board Printed Circuit Assembly

    Majelis Sirkuit Dicetak Dewan Controller

    PCBFuture tanggung jawab kanggo kabeh majelis PCB saka manufaktur PCB, pengadaan komponen, perakitan SMT, liwat unit bolongan, pengujian lan pangiriman. Minangka produsen perakitan elektronik terkemuka sing nyedhiyakake layanan perakitan PCB volume, kita priksa manawa produk sampeyan gratis lan murah.
  • Ems Pcb Assembly

    Majelis Ems Pcb

    Ing PCBFuture, kita njupuk langkah-langkah intrinsik kanggo mesthekake yen mutu kerja cocog lan ngluwihi pangarepan para pelanggan. Tim kita nggunakake paling anyar ing teknologi lan peralatan PCB kanggo memenuhi permintaan kualitas. Kita pengabdian kanggo nyedhiyakake produk lan layanan sing berkualitas mbantu kita entuk kapercayan lan rasa hormat saka para pelanggan.
  • Flex PCB Assembly Services

    Layanan Majelis PCB Flex

    PCB Fleksibel, uga dikenal minangka elektronik fleksibel, papan sirkuit fleksibel, Flex PCB, sirkuit fleksibel, minangka jinis elektronika kanthi masang peralatan elektronik ing landasan plastik fleksibel kayata polyimide, PEEK utawa film poliester konduktif transparan. Kajaba iku, sirkuit lentur bisa uga sirkuit perak sing dicithak ing poliester.
  • FPGA High-Speed Circuit Board Assembly

    Majelis Papan Sirkuit Dhuwur FPGA

    PCBFuture minangka pabrik PCB lan Perusahaan PCB Assembly. Kanthi luwih saka 20 taun kaunggulan luar biasa, bakat kelas internasional lan trobosan inovatif, PCBFuture wis suwe banget dadi salah sawijine desainer lan produsen PCB terkemuka China saiki. Fokus kita ing sistem sing berkualitas lan ekonomis sing dikombinasikake karo konsistensi sing ora ana tandhingane, ndadekake kita dadi pilihan ing saindenging China.
  • Industrial Control Board Full Turnkey Assembly

    Déwan Kontrol Industri Majelis Turnkey Lengkap

    PCBFuture nyedhiyakake paling apik ing pabrikan PCB lan layanan Majelis. Kita duwe layanan proteksi ESD lengkap lan uji coba ESD sing dikepung dening staf profesional sing khusus. Sajrone sepuluh taun kepungkur, PCBFuture terus berkembang lan berkembang amarga kita mesthi setya nyedhiyakake layanan pelanggan lan kualitas produk sing paling apik.
  • Instrument Circuit Board Assembly

    Majelis Papan Sirkuit Instrumen

    Kapabilitas Majelis PCB nyedhiyakake pelanggan kanthi gampang "Solusi PCB One Stop" kanggo pabrikan PCB lan kabutuhan Majelis. Keahliane kalebu Surface Mount (SMT), Thru-hole, Mixed Technology (SMT & Thru-hole), Plaction Single utawa Double, Components Pitch Fine, lan liya-liyane.
  • Main Board PCB Assembly China

    Dewan Papan PCB Utama China

    PCBFuture nduweni komitmen kanggo nyuplai manufaktur PCB sing berkualitas lan ekonomis lan layanan perakitan PCB One Stop kanggo kabeh pelanggan donya. Saka prototyping kanthi cepet, campuran volume dhuwur nganti produksi volume dhuwur, kita elinga manawa kualitas paling apik, pangiriman wektu, rega kompetitif lan layanan tanpa cacat minangka cara mung kanggo nggayuh kasetyan sampeyan. Iki ngidini sampeyan, pelanggan sing dihormati, fokus ing bisnis inti sampeyan kanthi yakin manawa kabutuhan sampeyan ana ing tangan sing aman lan ahli.
  • Main Pcb Assembly

    Majelis Pcb Utama

    PCBFuture fokus ing penawaran pelanggan kanthi layanan pabrikan PCB kanthi cepet kanthi cepet lan layanan pangiriman sing cepet lan tepat waktu. Yen sampeyan duwe syarat kanggo nggawe PCB kanthi cepet, kita dadi pilihan sampeyan. Sampeyan bisa entuk apa sing sampeyan butuhake babagan kacepetan, efisiensi, kualitas lan rega ing kene.
  • Printed Wiring Assembly

    Déwan Kabel Dicetak

    PCBFuture minangka perusahaan pabrikan kontrak elektronik sing disertifikasi, nyedhiyakake PCB Assembly, pabrikan PCB, lan layanan turnkey PCB. Peralatan, sistem lan proses kita dioptimalake kanggo keluwesan nggawe produk kompleks sing duwe volume medium / sarat campuran dhuwur. PCBFuture apik kanggo nyedhiyakake solusi Protipe Circuit Design lan prototipe Turnkey lan solusi produksi kanggo komunitas elektronik.
  • Smart Controller Board Electronics Assembly Services

    Layanan Majelis Elektronik Papan Controller Cerdas

    Majelis Papan Sirkuit Cetak, uga dikenal minangka PCBA, minangka proses pemasangan macem-macem komponen elektronik ing PCB. Papan sirkuit sadurunge ngrakit komponen elektronik diarani PCB. Sawise komponen elektronik dipasang, papan kasebut diarani majelis papan sirkuit cetak (PCBA). Jejak utawa jalur konduktif sing diukir ing lembaran tembaga laminasi PCB digunakake ing substrat non-konduktif kanggo mbentuk majelis. Masang komponen elektronik karo PCB minangka tumindak pungkasan sadurunge nggunakake piranti elektronik kanthi operasional.