Perusahaan Majelis Elektronik

Perusahaan Majelis Elektronik - PCBFuture

	
PCBFuture is one of the best Electronic Assembly Companies in China.

Tembung kunci: perusahaan perakitan PCB, pabrik PCB, Déwan papan sirkuit, Layanan PCBA

PCBFuture didegaké ing taun 2009. Khusus kanggo manufaktur PCB, perakitan PCB lan sumber komponen. PCBFuture wis liwati sistem mutu ISO9001: 2016, sistem mutu CE EU, sistem FCC.

Sajrone pirang-pirang taun, iki nglumpukake pirang-pirang manufaktur, produksi, lan debugging PCB, lan gumantung karo pengalaman kasebut, nyedhiyakake lembaga riset ilmiah utama lan pelanggan perusahaan ukuran lan menengah kanthi pabrik, pengelasan, lan debugging efisiensi dhuwur lan linuwih dicithak multi-lapisan papan dicithak saka conto nganti kumpulan Jinis layanan kasebut digunakake ing macem-macem industri kayata komunikasi, aerospace lan penerbangan, IT, perawatan medis, lingkungan, tenaga listrik, lan instrumen tes presisi.

Apa sing diarani Perusahaan Majelis Elektronik?

Perusahaan perakitan elektronik melu bisnis manufaktur lan nyoba majelis papan sirkuit cetak, rakitan kabel, sabuk kabel, sabuk kawat lan papan sirkuit cetak sing digunakake kanggo produk elektronik ing macem-macem industri. Amarga akeh sebab, nguntungake yen pihak katelu nggawe komponen kasebut.

Mupangat perusahaan perakitan elektronik?

Perusahaan perakitan elektronik nyedhiyakake keluwesan kanggo perusahaan cilik kanthi produksi winates lan ngatasi masalah sumber daya manungsa. Apa maneh, tujuan desain perusahaan perakitan elektronik yaiku kanggo spesialis ing skala skala ekonomi, kalebu manufaktur, pengadaan bahan baku, lan sumber daya pooling kalebu keahlian desain industri. Dheweke uga nyedhiyakake layanan tambahan nilai kayata desain rekayasa, analisis pabrike, tes fungsional, layanan pemecahan masalah lan integrasi subsistem. Iki mbebasake pelanggan sing ora prelu nggawe lan nyimpen inventaris produk sing akeh. Asile, pelanggan bisa nanggepi lunjakan panjaluk sing luwih cepet kanthi luwih efektif lan luwih efektif.

Napa milih layanan majelis elektronik kita:

  1. Kabeh insinyur duwe pengalaman PCB luwih saka 5 taun.
  2. Pabrik kasebut dilengkapi macem-macem peralatan produksi canggih.
  3. Staff duwe produksi, debugging, lan inspeksi sing akeh.
  4. kita duwe kabutuhan kanggo nyukupi kabutuhan proyek sampeyan wiwit saka konsep nganti produksi lan uga dadi mitra teknik elektronik lengkap, ora kira sepira gedhene utawa sepele proyek sampeyan.
  5. Kita duwe spesialisasi ing perkenalan produk anyar lan skala nganti manufaktur volume, ndhukung kabeh siklus desain pelanggan lan promosi kemitraan jangka panjang.

Kita bisa nyedhiyakake:

1. PCB sing tundhuk RoHS.

2. Pabrik RF PCB

3. Microvias laser, vias wuta, vias sing dikubur

4. Uji listrik papan langka

5. Tes Impedansi PCB

6. Cepet kaping giliran

7. Teknologi pemasangan permukaan

8. Teknologi Luwung

9. Pbb pabrikan lan rakitan

Layanan PCBFuture nggabungake solusi lengkap saka desain tata letak, nganti program manufaktur lan logistik. Layanan kasebut mesthi bakal ngewangi sampeyan kanggo nambah daya saing, kanthi dhukungan pelanggan kanthi tepat wektu, kontrol kualitas sing ketat, lan rega sing apik, kanthi fasilitas produksi khusus & khusus ing negara sing kompetitif biaya kasebut.

Yen sampeyan duwe pitakon utawa takon, bebas hubungi sales@pcbfuture.com , kita bakal mangsuli ASAP.