Majelis PCB SMT

Majelis PCB SMT-- PCBFuture

PCBFuture provide high quality SMT PCB Assembly service.

Tembung wigati: Majelis SMT, prototipe PCBA, perakitan SMT PCB, PCB SMT

 

Minangka profesional pabrikan majelis pcb, lan kita duwe luwih saka sepuluh taun ing majelis PCB PCT. Kita setya nyukupi kabutuhane para pelanggan saka macem-macem industri babagan kualitas, pangiriman, efektivitas biaya lan solusi PCB. Uga nyedhiyakake layanan khusus khusus. Kita ngatur PCB kanthi anggaran lan ngirit wektu kanggo entuk pasar.

Napa milih majelis PCB SMT kita?

Kutipan online 1,24 jam.

2. Layanan 12-jam sing penting kanggo prototipe PCB.

3. Regane terjangkau lan kompetitif.

4. Tes fungsi adhedhasar syarat spesifik pelanggan.

5. Tim profesional lan dipercaya bisa nggampangake sampeyan nyiyapake utawa ngatasi masalah. Iki sing dikarepake kanggo gawe marem pelanggan. Kita nyedhiyakake lengkap layanan saka desain sirkuit nganti alat sing wis rampung kanggo papan sirkuit cetak. Kita seneng banget nyedhiyakake sampeyan layanan kelas kapisan.

6. Pengalaman 10 taun ing wilayah tuku Komponen Elektronik.

7. We ngirim PCBs langsung lan cepet sawise rampung saka pabrik.

8. Pabrik SMT sing Bisa Dipercaya Kanthi 8 Garis SMT, Tes Fungsi 100%, Produksi Prototipe, Solusi Efek Efektif.

Kita bisa nyedhiyani?

1.Déwan PCB prototipe

2. patemon PCB sisi loro-lorone

3. majelis PCB lapisan multi-lapisan

4. perakitan PCBaluminum

5. Déwan PCB sing fleksibel

6. Majelis PCB kanthi cepet

7. Déwan PCB Turnkey

8. Stensil SMT digawe saka baja kanggo cetakan pasta solder sing dipotong laser.

Proses Majelis PCB SMT:

Proses nggunakake SMT kanggo pabrik piranti PCB kalebu panggunaan mesin otomatis kanggo ngrakit komponen elektronik. Mesin iki nyelehake elemen kasebut ing papan sirkuit, nanging sadurunge, file PCB kudu dicenthang kanggo ngonfirmasi yen ora duwe masalah sing bisa nyebabake produktivitas lan fungsi piranti kasebut. Sawise negesake manawa kabeh wis sampurna, proses perakitan SMT PCB ora diwatesi mung kanggo solder lan nyelehake elemen utawa senyawa ing PCB.Proses produksi ing ngisor iki uga kudu ditindakake.

1. oles tempel solder

Langkah awal nalika nggabungake papan PCB SMT yaiku nggunakake pasta solder. Tempel bisa ditrapake ing PCB liwat teknologi layar sutra. Sampeyan uga bisa ditrapake nganggo stensil PCB sing disesuaikan karo file output CAD sing padha. Sampeyan mung kudu nglereni stensil kanthi nggunakake laser lan masang tempel solder ing bagean sing bakal dipasang ing komponen kasebut. Aplikasi pasta solder kudu ditindakake ing lingkungan sing adhem. Sawise rampung nglamar, sampeyan bisa ngenteni sawetara wektu kanggo ngrakit.

2. Mrekso tempel solder sampeyan

Sawise tempel solder ditrapake ing papan, langkah sabanjure yaiku mriksa kanthi teknik inspeksi tempel solder. Proses iki kritis, luwih-luwih nalika nganalisa lokasi tempel solder, jumlah pasta solder sing digunakake, lan aspek dhasar liyane.

3. Konfirmasi proses

Yen dewan PCB nggunakake komponen SMT ing salah siji sisih, mula kudu dipikirake mbaleni proses sing padha kanggo konfirmasi sisih sekunder. sampeyan bakal bisa nglacak wektu sing pas kanggo mbabarake tempel solder ing suhu ruangan ing kene. Iki nalika papan sirkuit sampeyan siap dipasang. Komponen kasebut isih siyap kanggo pabrik sabanjure.

4. Kit Déwan

Sejatine iki menehi hasil karo BOM (Bill of Materials) sing digunakake dening CM kanggo analisis data. Iki nggampangake pangembangan kit majelis BOM.

5. Stocking kit kanthi unsur

Gunakake barcode kanggo narik stok lan lebokake ing kit perakitan. Yen komponen wis diinstal ing kit, kabeh bakal dijupuk menyang mesin pilihan lan papan sing diarani teknologi mount mount.

6. Preparasi komponen kanggo nyelehake

Alat pick-and-place digunakake ing kene kanggo nyekel saben elemen kanggo dirakit. Mesin kasebut uga nggunakake kartrid sing dilengkapi tombol unik sing cocog karo kit assembling BOM. Mesin kasebut dirancang kanggo ngandhani bagean sing kartrid ditahan.

Proses perakitan SMTngowahi proses manufaktur PCB lan njupuk level sabanjure. Iki minangka teknologi sing hemat, efisien lan andal kanggo nggawe PCB. Siji-sijine sing diarep-arep ing mbesuk mesthine bisa nambah kabeh teknologi PCB SMT amarga ora proses sing gampang. Warta sing apik yaiku nganti saiki, sampeyan bisa entuk papan PCB sing bisa dipercaya kanthi rega sing terjangkau. Nanging, sampeyan kudu ngubungi insinyur utawa pabrikan sing dipercaya karo peralatan lan pengalaman sing cocog kanggo memenuhi kebutuhan dewan sampeyan. Kanggo mbantu ngerti pabrikan sing paling apik, sampeyan kudu nimbang nggunakake peralatan modern, bahan kelas kapisan, rega terjangkau, lan pabrikan sing ngirim tepat waktu.

Misi PCBFutureyaiku nyedhiyakake industri kanthi fabrikasi PCB canggih lan layanan perakitan wiwit saka prototipe nganti produksi kanthi efektif regane biaya. Tujuane kanggo mbantu saben pangguna dadi praktisi multidisiplin sing mantep sing bisa nggawe ide teknik inovatif sing inovatif kanggo ngatasi tugas, masalah, lan teknologi sing relevan.

Yen sampeyan duwe pitakon utawa takon, bebas hubungi sales@pcbfuture.com , kita bakal mangsuli ASAP.