Kauntungan Kita

Napa kudu nggarap PCBFuture

Apa sampeyan nggolek spesialis sing bakal nulungi sampeyan nglumpukake prototipe PCB berkualitas tinggi lan volume kurang bisa digunakake kanthi tepat wektu lan rega sing kompetitif? 

Kanthi pengalaman puluhan taun ing industri elektronik, PCBFuture saiki nyedhiyakake layanan Majelis PCB mandeg mandeg kanggo desainer lan bisnis.

Apa sampeyan desainer elektronik sing golek prototipe majelis PCB khusus utawa bisnis rekayasa sing pengin nggabungake papan sirkuit cetak volume cilik nganti sedhengan, kita seneng menehi produk berkualitas lan layanan sing apik banget.

1. Layanan manufaktur PCB berkualitas tinggi

PCB minangka landesan produk elektronik. PCBFuture miwiti bisnis saka produksi papan sirkuit cetak, saiki kita minangka salah sawijining perusahaan manufaktur papan sirkuit cetak sing misuwur ing donya. Kita wis lulus sertifikasi keamanan UL, versi IS09001: 2008 saka sertifikasi sistem kualitas, versi sertifikasi produk otomotif IS0 / TS16949: 2009, lan sertifikasi produk CQC.

2. Layanan PCB Turnkey

Kanthi luwih saka sepuluh taun pengalaman pangembangan, pabrikan, perakitan lan pengujian PCB kustom, saiki kita bisa nyedhiyakake macem-macem layanan, saka perakitan PCB prototipe, perakitan PCB volume, macem-macem jinis pabrikan papan sirkuit, layanan sumber komponen. Layanan PCB turnkey bisa nyedhiyakake pendekatan one stop shop sing bisa mbantu ngirit dhuwit, wektu lan repot. Kabeh layanan dijamin kualitas lan rega efektif.

3. Perakitan PCB prototipe profesional lan layanan perakitan PCB kanthi cepet

Majelis PCB prototipe lan majelis PCB giliran cepet dadi masalah kanggo akeh desainer lan perusahaan elektronik. PCBFuture bisa menehi prototipe majelis PCB kanggo sampeyan kanthi rega sing kompetitif kanthi cepet. Sing bakal mbantu produk elektronik sampeyan menyang pasar kanthi luwih cepet kanthi rega sing terjangkau. Kita duwe tim perakitan prototipe PCB sing profesional lan fleksibel kanggo nangani kabeh aspek proses kalebu manufaktur papan sirkuit, pengadaan komponen, perakitan elektronik lan kontrol kualitas. Dadi pelanggan bisa fokus ing desain lan layanan pelanggan.

4. Wektu timbal luwih cendhek lan biaya luwih murah

Biasane, pelanggan kudu njaluk kutipan lan dibandhingake karo macem-macem pabrikan PCB, distributor komponen lan assembler PCB. Ngadhepi mitra beda bakal mbutuhake akeh wektu lan tenaga, utamane karo macem-macem komponen sing angel ditemokake. PCBFuture setya ngewangi sampeyan ngrampungake masalah kanthi nyedhiyakake layanan PCB One-stop sing bisa dipercaya, kita bisa nyedhiyakake prototipe lan layanan majelis PCB volume. Pemusatan lan penyederhanaan kerja, manufaktur sing lancar lan komunikasi sing kurang bakal mbantu wektu sing luwih cendhek.

Apa layanan PCB turnkey lengkap bakal nambah biaya? Wangsulane Ora ing PCBFuture. Amarga jumlah komponen sing tuku akeh banget, mula kita bisa entuk diskon luwih apik saka pabrikan utawa distributor sing wis ngerti. Kajaba iku, sistem kerja pipelined kanggo pesenan PCB turnkey bisa ngolah proses terpusat kanthi akeh RFQ lan pesenan. Biaya pamrosesan kanggo saben proyek PCB turnkey dikurangi, lan regane luwih murah ing kahanan jaminan kualitas sing padha.

5. Layanan nambah regane apik banget

> Ora dibutuhake kuantitas pesanan min, 1 potongan olèh

> Dhukungan teknis 24 jam

> Layanan kuotasi perakitan PCB 2 jam

> Layanan dijamin kualitas

> Priksa DFM gratis dening para insinyur profesional

> 99% + tingkat kepuasan pelanggan