Pabrik lan Majelis Pcb

Pabrik lan Majelis Pcb - PCBFuture

PCBFuture is one of the best pcb manufacturing and assembly manufacturer.

Kata kunci: Déwan PCB, manufaktur lan perakitan PCB, kemampuan PCBA

PCBFuture duwe sistem kontrol kualitas sing kuat lan kabeh sertifikat kayata TS16949, UL, RoHS, CE, ISO, lsp. Kanggo PCB, kita duwe Tes Probe Flying lan E-Testing. Kanggo PCBA, kita duwe IQC, AOI, Function Test, QA. Iki minangka faktor dhasar nanging penting banget kanggo industri PCB.

Minangka sing paling populer perusahaan perakitan elektronik ing China, kita wis nyedhiyakake solusi manufaktur elektronik spesifikasi lengkap sajrone 10 taun kanggo nyukupi kebutuhan pasar China.

Kita duwe pelanggan saka macem-macem industri babagan efektivitas biaya, kualitas, pangiriman lan syarat liyane. Saka tata letak PCB nganti prototipe PCB, manufaktur massal, banjur perakitan PCB, layanan perakitan kothak elektronik, papan sirkuit cetak kita akeh digunakake ing robotik, medis, otomotif, komunikasi, produk elektronik industri lan konsumen.

Kita melu bisnis ing ngisor iki: PCB fleksibel, PCB khusus, prototipe PCB, perakitan PCB turnkey, perakitan PCB elektronik, perakitan PCB batch cilik, lsp.

Napa milih manufaktur pcb lan perakitan kita:

1. presisi sing tliti banget lan presisi-Prototipe kita akurasi banget lan bisa memenuhi spesifikasi pelanggan. Iki amarga kita nganggep kualitas lan rincian kanthi serius.

2. Puteran cepet - kita ngerti regane wektu pelanggan. Mula, kita ngupayakake nggawe prototipe kanthi cepet. Mula, layanan perakitan PCB prototipe sing cepet bisa nyepetake wektu nunggu sawetara minggu nganti sawetara menit.

3. Rega sing murah banget - kita duwe pendekatan lengkap kanggo mbantu supaya rega tetep murah lan terjangkau. Mula, kita bakal ngrampungake proyek sampeyan kanthi anggaran sing cukup.

4. Koreksi kesalahan-Prototipe PCB kita penting banget kanggo nemokake cacat, saengga bisa nyegah kegagalan gedhe mengko. Ngilangi cacat kasebut kanthi cepet bisa ngirit wektu lan biaya sampeyan

5.Majelis pcb cepet-sampeyan bisa njaluk prototipe PCB. Sampeyan mung kudu ngirim desain PCB lan nampa asil.

6. Pengujian sampel sadurunge produksi lengkap - Kita ngidini sampeyan nyoba nyoba nyoba prototipe lan konfirmasi manawa bisa digunakake kaya sing dibutuhake.

Kapabilitas perakitan PCB:

Pemasangan permukaan (SMT)

Luwung-bolongan (THT)

SMT & THT hibrida

Plancong Siji utawa Ganda

Komponen Pitch sing Apik

BGA lan liya-liyane

Informasi sing dibutuhake kanggo PCBA:

Ing ngisor iki minangka dhaptar elektronik lan bahan bakar sing gegandhengan sing dibutuhake kanggo Déwan Papan Sirkuit sing dicithak:

 Papan Sirkuit Cetak (PCB)

 Komponen listrik kayata resistor.

 Bahan solder kayata kabel, preforms, bar, fluks lan tempel.

 Peralatan solder kayata mesin solder gelombang, mounter permukaan, SMT-Stencil, peralatan soldering lan alat uji coba lsp.

Wiwit PCBFuture digawe, kita wis kerja bareng karo akeh perusahaan ing omah lan ing luar negeri kanthi ide babagan kualitas dhisik lan klien minangka dewa sing wis entuk popularitas dhuwur. Kita entuk kapercayan lan dhukungan saka perusahaan saka luwih saka 40 negara kanthi rega kompetitif, produk bermutu lan layanan sing apik.

Yen sampeyan duwe pitakon utawa takon, bebas hubungi sales@pcbfuture.com , kita bakal mangsuli ASAP.