Majelis PCB Cepet

Sadurunge PCBfuture.com nyedhiyakake cepet rakitan pcb turnkeylayanan, akeh pelanggan mesthi ngandhani yen ora bisa nemokake mitra perakitan pcb sing dipercaya kanggo layanan giliran cepet. Masalah utama sing diadhepi yaiku:

a. Akeh pabrikan sing ora pengin nyedhiyakake layanan perakitan elektronik prototipe amarga jumlah pesanane sithik.

b. Ing perusahaan perakitan elektronik ora bisa pesen kabeh komponen sing dibutuhake kanthi parameter sing padha.

c. Dheweke ora bisa nemokake perusahaan perakitan pcb sing murah yen dibandhingake karo PCB prototipe dhewe

d. Produsen PCBA ora cukup profesi, ora bisa ngrakit produke kanthi kualitas tinggi.

Turnky-Cheap-Pcb-Assembly

PCBfuture.com duwe tujuan kanggo mungkasi iki lan nyedhiyakake layanan perakitan pckey turnkey cepet sing murah lan murah.

PCBfuture duwe pengalaman akeh ngasilake prototipe lan PCB volume sedheng nganti saiki lan duwe tim majelis sing berpengalaman kanggo njamin majelis PCB kanthi cepet. Majelis pcb turnkey turnkey kita paling cepet ing industri, paling cepet kita ngirim PCB kanggo pelanggan ing 3 dina.  

1. Prototyping PCB paling cepet sajrone 24 jam

PCBfuture miwiti bisnis saka Manufaktur PCB, kita duwe kemampuan PCB sing kuwat kanggo memenuhi tenggat proyek sing angel. Kanggo PCB sisih Single / PCB sisih pindho lan 4 lapisan PCB, kita paling cepet bisa ngasilake sajrone 24 jam.

2. Nguripake komponen elektronik kanthi cepet

PCBfuture wis nggawe hubungan kerja sama sing kuat karo distributor komponen terkenal ing dunya kaya Digi-Key, Arrow, Mouse, Avnet, lan Chip siji lsp. Uga nggawe kerjasama strategis karo agen utama pabrikan komponen asli. Apa maneh, kita duwe inventaris sing akeh kanggo komponen sing umum digunakake. Sing nggawe manawa kita bisa nyiyapake komponen elektronik sing berkualitas kanthi rega lan wektu timbal paling apik.

3. Layanan perakitan elektronik kanthi cepet

Kanthi nggunakake mesin bolongan SMT lan Through * sing canggih lan canggih, kita bisa nglumpukake macem-macem jinis PCB kanthi teknologi misted kanthi cepet. Beda karo pabrike Majelis PCB, kita duwe tim khusus lan jalur perakitan SMT sing tanggung jawab kanggo majelis pcb kanthi cepet lan prentah majelis pcb prototipe.

Saka kuotasi kustom cepet miturut kebutuhan sampeyan, manufaktur PCB, Sumber komponen, Majelis SMT, Majelis DIP, Tes lan pangiriman, langkah menyang langkah loro lan liya-liyane. Kita duwe Tim PMC sing tliti kanggo ngetutake proses lan priksa manawa kita bisa ngirim papan menyang pelanggan kanthi tepat wektu.

Dhasar manufaktur PCB sing apik lan komponen sumber dhukungan cepet sing bisa dipercaya, kita bisa njamin sampeyan bisa entuk layanan majelis elektronik. Kita ngarep-arep bisa kerja bareng karo sampeyan kanggo proyek majelis PCB. Kanggo informasi luwih lengkap, kirim email menyang service@pcbfuture.com.