Majelis Papan Sirkuit Cetak

Majelis Papan Sirkuit Cetak - PCBFuture

PCBFuture provide high quality Printed Circuit Board Assembly service at very lowest price.

Tembung kunci: pabrikan PCB, layanan Majelis PCB, Déwan papan sirkuit

PCBFuture minangka pabrikan PCB & PCBA Profesional saka China. Kita utamane nawakake presisi siji-sisi, PCB multi-lapis sisi ganda, PCB aluminium LED, PCB fleksibel, komponen Pabrik PCB pengadaan lan layanan Majelis PCB. PCBFuture ngenalake peralatan canggih lan nguatake & sistem manajemen swara. Kangge, Kita wis lulus sertifikat sistem kualitas internasional minangka ISO 9001: 2008. Kita duwe inventaris materi lengkap lan pemasok ing saindenging jagad.

Napa milih Déwan Papan Sirkuit sing dicithak:

  1. PCBFuture duwe sistem pengadaan komponen sing diwasa lan efektif kanggo dadi kunci turnamen PCB kanthi biaya murah, duwe tim profesional sing tanggung jawab kanggo pengadaan lan manajemen komponen PCB pelanggan.
  2. We offer Surface Mount (SMT), Thru-Hole (THT) lan hibrida kalorone. Kita uga nawakake panggonan siji utawa loro-lorone.
  3. Kita duwe kemampuan kanggo ngatur bahan baku, kontrol proses, lan tes sing apik, lan bisa nyedhiyakake layanan perakitan PCB paling apik saka batch cilik nganti produksi massal. Sajrone proses instalasi PCB, yen ana cacat sing ana gandhengane karo manufaktur PCB, insinyur kita bakal nglaporake laporan DFM.
  4. Kita bakal ngirim rega BOM liwat email sajrone 24 jam.
  5. Kanthi layanan las tekanan BGA, kita bisa kanthi aman mbusak BGA sing salah dipasang, ngelas-meksa, lan banjur bali maneh ing PCB kanthi bener. Pancen larang regane.

Kita bisa nawakake:

Papan liwat-bolongan 2-32L & HDI

Papan frekuensi dhuwur

Backplane

Papan resistensi semat

Produk tes semikonduktor

Papan listrik tembaga abot

Papan basa logam 2-6L

Papan lentur 2-8L & Papan kaku-fleksibel

Tes produk rampung

Layanan bangunan kothak

Sumber komponen lan perakitan PCB lengkap

Kita uga nyedhiyakake layanangegandhengan karo PCB ndandani lan rework lan uji sirkuit elektronik. Proses peralatan lan perakitan kita selaras karo standar IPC, MIL-Spesifikasi, RoHS 5 lan 6.

Kanthi luwih saka 10 taun dadi pimpinan industri, PCBFuture minangka salah sawijining pabrikan PCB sing paling berpengalaman ing China. Kita bangga nggawe produk bermutu, lan nyedhiyakake papan kerja sing aman lan sejahtera kanggo 200 karyawan.

Minangka mitra utama pabrik pcb lan perakitanLayanan (PCBA), PCBFuture ngupayakake duwe luwih saka 10 taun pengalaman teknik ing layanan manufaktur elektronik (EMS) kanggo menehi dhukungan kanggo luwih akeh pelanggan. Kita mutusake dadi pimpinan layanan interkoneksi sirkuit elektronik khusus.

Yen sampeyan duwe pitakon utawa takon, bebas hubungi sales@pcbfuture.com , kita bakal mangsuli ASAP.