Hubungi Kita

SHENZHEN KAISHENG PCB CO., Ltd.

Alamat

RM4,16 / F HO KING Comm CTR 2-16 FAYUEN ST MONGKOK KLN HONGKONG

Telpon

86-0752-8898101

Jam

Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00

Setu, Minggu: Ditutup

Pengin kerja sama kita?

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita