Majelis PCB Volume

PCBFuture khusus kanggo layanan perakitan PCB volume sithik lan layanan majelis Volume tengah kanthi fungsi sing disesuaikan. Kita dilengkapi fasilitas pabrik lanjutan kanggo majelis PCB khusus volume sedheng. Lan kita duwe macem-macem jalur perakitan sing bisa nyetel lan ngowahi kanthi gampang miturut syarat lan spesifikasi produk elektronik ing wektu sing luwih cendhek.

Kita ngurus kabeh rakitan PCB saka manufaktur PCB, komponen pengadaan, perakitan SMT, liwat rakitan bolongan, pengujian lan pangiriman. Dadi produsen perakitan elektronik utama sing nawakake layanan majelis PCB volume, kita yakin manawa produk sampeyan bebas risiko kanthi biaya murah.

PCBFutures Kapabilitas ing Majelis PCB Volume

Kita minangka spesialis dewan sirkuit ing industri sing nawakake layanan majelis papan sirkuit cetak sing andal. Para ahli sing duwe pengalaman lan tanggung jawab mbantu PCBFuture supaya para pelanggan majelis sing paling cocog kaya sing diarepake kanggo aplikasi tartamtu. 

• Desain Tes (DFT)

• Desain Manufaktur (DFM)

• Déwan BGA

• SMT nglumpukake komponen saka 0402 dadi QFP sing apik

• Déwan sing cocog karo RoHS

• Liwat soldering PCB bolongan

• Layanan solder PCB tangan

• Majelis PCB tanpa timbal

• Pembentukan komponen komponen presisi

• Proses ngumbah banyu uga ora resik

Keuntungan kanggo kita Majelis PCB Volume:

• Kabeh papan sirkuit cetak kosong yaiku tes 100% (Tes-E, Tes Solderabilitas, FQC lan liya-liyane).

• Pirang-pirang garis majelis kanggo nyukupi kebutuhan pelanggan sing paling nuntut.

• Nyedhiyakake layanan perakitan PCB prototipe kanggo nyoba sadurunge produksi massal.

• Miwiti produksi massal sawise pelanggan ngliwati kabeh tes utawa nyedhiyakake produksi perakitan PCB prototipe kaping pindho. 

• Nindakake inspeksi AOI lan inspeksi visual ing kabeh proses perakitan PCB.

• Nggunakake inspeksi sinar-X ing BGA lan paket kompleks liyane.

• yen ana masalah majelis sing ditemokake, insinyur sing duwe pengalaman bisa ngrampungake sadurunge dikirim.

• Kita duwe tim sing duwe pengalaman banget kanggo ngrampungake kabeh masalah majelis lan ngirim PCB kanthi pedunung kualitas kanggo sampeyan tepat waktu.

 

Kita duwe kapercayan kanggo nyedhiyakake kombinasi paling apik kanggo layanan majelis PCB turn-key, kualitas, rega lan wektu pangiriman ing urutan perakitan PCB volume cilik lan Urutan perakitan PCB Volume Volume. 

Yen sampeyan golek pabrikan PCB sing cocog, kirim file BOM lan file PCB menyang sales@pcbfuture.com . Kabeh file sampeyan rahasia banget. Kita bakal ngirim penawaran sing akurat karo wektu timbal sajrone 48 jam.