Kapabilitas PCBA

PCBFuture nyedhiyakake pelanggan kanthi layanan perakitan Turnkey PCB sing bisa dipercaya sing entuk asil kualitas apik kanthi rega sing kompetitif. Layanan perakitan PCB mandheg kalebu manufaktur PCB, sumber Komponen, perakitan PCB lan Tes. Minangka perusahaan majelis papan sirkuit cetak terkemuka, kita duwe spesialisasi ing permukaan lan liwat perakitan bolongan, kabeh sistem lan mesin sing dikonfigurasi kanggo memenuhi desain, spesifikasi lan volume layanan perakitan elektronik sampeyan.

Kita duwe kemampuan sing kuat kanggo majelis PCB sing dipasang ing permukaan, lan lini produksi SMT presisi tinggi saka Jerman, Jepang lan liya-liyane. Tim teknik kasebut cukup profesional lan andal kanggo ngurus DFM, teknik, produksi lan pengujian. Kita paling cepet bisa ngirim elektronik PCB turnkey sajrone seminggu. 

 

Barang

Kapabilitas

Syarat PCB

Ukuran PCB

Ukuran paling cilik: 10mm x 10 mm

Ukuran maksimal: 500mm * 800mm

 

Jinis PCB

Kaku, lentur, kaku-fleksibel, basa logam

 

Rampung permukaan

HASL timbal utawa timbal gratis, ENIG, Im Silver, OSP, berlapis emas, lsp

 

PCB Wangun

Wujud apa wae

Majelis

Kapasitas SMT

5 yuta poin saben dina

 

Jumlahe pesenan

1 potong nganti 500.000 pcs

 

Jinis

SMT / SMD sisi siji lan loro

THT (liwat perakitan teknologi bolongan)

SMT & liwat kumpulan bolongan

 

Ukuran Kripik Paling Cilik

0201

 

Jarak apik

08 Mils

 

Operator chip tanpa timah

BGA, FPGALGA, DFN, QFN & QFP

 

Solder gelombang

Nggih

 

Pengawasan

Mikroskop nganti 20X

Pemeriksaan X-Ray

AOI (Inspeksi Optik Otomatis)

 

Jinis Solder

Leaded lan Bebas Timbal

 

Kemasan komponen

Akeh

Pita Tape

Baki utawa Tabung

Reel Parsial lan Reel Lengkap

 

File dibutuhake

File Gerber utawa file desain

Dhaptar BOM (Tagihan Bahan)

Pilih banjur pasang file yen ana

Entuk Kutipan Majelis PCB:

Biaya Majelis PCB kalebu biaya Manufaktur PCB, biaya komponen, biaya perakitan / Tes PCB. Kanggo entuk penawaran sing akurat, kirim file Gerber, dhaptar BOM, persyaratan produksi lan jumlah sing dibutuhakesales @pcbfuture.com . Kita bakal bali menyang sampeyan kanthi penawaran resmi sajrone 2 dina.