Layanan

Ewonan pelanggan sing wareg

  • PCB MANUFACTURING

    MANUFACTURING PCB

    Lapisan: 1-30, Kelas Kualitas: IPC Kelas 2 Wektu timbal: 2 dina nganti 3 minggu Tipe: FR4, Inti Logam, Rogers, Fleksibel, Frekuensi Tinggi, lsp.
  • TURNKEY PCB ASSEMBLY

    RUANG TURNKEY PCB

    Jumlah: 1-500.000 pcs Layanan: PCB + Komponen + Tipe Majelis: SMT & Thru-hole Wektu Campuran Campuran: 3 dina nganti 4 minggu Solder gratis timah, AOI, X-Ray, lsp
  • PROTOTYPE AND QUICK SERVICE

    LAYANAN prototipe lan cepet

    Ora min order kuantitas PCB Turnkey secepat 3 dina DFM Gratis mriksa Sawise adol & layanan pribadi Jaminan Mutu, On time delivery

Babagan Kita

Teks babagan perusahaan kita

  • company_pic
about_tit_ico

KERJA Wiwit taun 2009

PCBFuture duwe komitmen kanggo nyuplai layanan perakitan PCB One-Stop kanthi kualitas dhuwur lan ekonomis kanggo kabeh pelanggan jagad. PCBFuture wis diluncurake dening SHENZHEN KAISHENG PCB CO., LTD lan dununge ing pusat elektronik dunia China China.

 

KAISHENG PCB didegaké ing taun 2009, minangka salah sawijining perusahaan manufaktur papan sirkuit cetak sing misuwur ing donya. Kanggo nyedhiyakake pengalaman pelanggan sing efektif lan larang, KAISHENG nyedhiyakake layanan perakitan PCB turnkey kalebu tata letak PCB, manufaktur PCB, sumber Komponen lan perakitan PCB kanggo para pelanggan. PCBFuture minangka anak perusahaan saka KAISHENG sing fokus ing layanan perakitan PCB siji mandeg.

Kita Dipercaya

Pelanggan lan mitra biasa

Audi
CELESTICA
fiberhome
HP
JABIL
Panasonic
PHILIPS
Sanmina
Trend
Venture
Vtech
chip
Digi-Key
element14
Farnell
Future
Mouser
RS
Tti
Verical
anfuli

Kita yakin sampeyan bakal kepenak, yen kerja bareng.

Ayo padha seneng nyambut gawe lan diwasa bareng.

contact_pic