Profil Perusahaan

Profil Perusahaan

PCBFuture duwe komitmen kanggo nyuplai layanan perakitan PCB One-Stop kanthi kualitas dhuwur lan ekonomis kanggo kabeh pelanggan jagad. PCBFuture wis diluncurake dening SHENZHEN KAISHENG PCB CO., LTD lan dununge ing pusat elektronik dunia China China.

KAISHENG PCB didegaké ing taun 2009, minangka salah sawijining perusahaan manufaktur papan sirkuit cetak sing misuwur ing donya. Kanggo nyedhiyakake pengalaman pelanggan sing efektif lan larang, KAISHENG nyedhiyakake layanan perakitan PCB turnkey kalebu tata letak PCB, manufaktur PCB, sumber Komponen lan perakitan PCB kanggo para pelanggan. PCBFuture minangka anak perusahaan saka KAISHENG sing fokus ing layanan perakitan PCB siji mandeg.

company pic1

Wiwit didegake, PCBFuture utamane nyedhiyakake layanan perakitan PCB turnkey kanggo para pelanggan ing Eropa, Amerika, Kanada, Jepang, Korea dll. Saka prototyping kanthi cepet, campuran volume dhuwur nganti produksi volume dhuwur, kita elinga kualitas sing paling apik, nalika ngirim wektu, rega kompetitif lan layanan tanpa cacat minangka cara mung kanggo nggayuh kasetyan sampeyan. Iki ngidini sampeyan, pelanggan sing dihormati, fokus ing bisnis inti sampeyan kanthi yakin manawa kabutuhan sampeyan ana ing tangan sing aman lan ahli. 

X-Ray Inspection1
SMT Reflow Soldering1
SMT Line1

Napa Pilih Kita

PCBFuture terus nyedhot teknologi canggih ing lokal lan luar negeri, lan nggunakake peralatan SMT canggih saka Jepang lan Jerman, sing kaya mesin penempatan kecepatan tinggi, mesin press otomatis uga 10 mesin solder arus ulang. Majelis PCBA lan lokakarya tanpa bledug dijamin karo deteksi sinar AOI lan sinar-X. Kita cocog banget karo sistem manajemen mutu ISO9001: 2015, kabeh papan sirkuit bakal diuji listrik sadurunge dimuat menyang jalur perakitan SMT, lan kabeh PCBA uga bisa dites yen dikarepake sadurunge dikirim. Peningkatan Berkesinambungan minangka salah sawijining budaya perusahaan, lan mesthine dadi salah sawijining budaya sampeyan, sing ndadekake kerjasama jangka panjang lan kuwat ing antarane kita.

Bangga bangga bisa ngarahake para pelanggan lan sukses liwat tim profesional sing duwe pengalaman, sikap tulus & tliti. Staff kita bisa ngrewangi para pelanggan kanggo nyedhiyakake solusi integral saka pra-sales nganti post-sales. Para ahli akuntansi biaya uga bisa kerja bareng sampeyan kanggo nggawe solusi sing paling larang regane saka proses prototipe.

Profesional, Fleksibel lan Reliable minangka inti saka kepiye kabutuhan pelanggan. Kita yakin sampeyan bakal kepenak, yen kerja bareng. Ayo padha seneng nyambut gawe lan diwasa bareng.

UL Certificates
ISO 9000 Certificates
IATF 16949 Certificates