Pcb Pabrik lan Déwan

Pcb Fabrication And Assembly - PCBFuture

	
PCBFuture offer PCB fabrication and assembly service at very lowest price.

Tembung kunci: Pabrikan PCB, syarat majelis PCB, Majelis PCB Turnkey

Apa sampeyan butuh majelis PCB, pabrikan PCB, assembling consignment utawa assembkey-procurement material turnkey, PCBFuture duwe prelu kanggo ngatur kabeh proyek kanthi efisien. Kanthi pengalaman luwih saka 15 taun ing layanan PCB, kita ngerti manawa biaya perakitan sing cukup, layanan berkualitas tinggi, pengiriman tepat waktu lan komunikasi sing apik minangka kunci sing nggawe pelanggan seneng lan kepiye supaya bisnis bisa sukses.

Investasi penting ing peralatan kudu digawe sadurunge komponen elektronik bisa dilebokake kanthi profesional lan dipasang ing papan sirkuit cetak kayata printer stensil otomatis, mesin pick and place, oven oven, mesin Inspeksi optik otomatis (AOI), mesin sinar-X, mesin solder selektif, mikroskop, lan stasiun solder.

Amarga kita setya kanggo memenuhi kebutuhan wektu lan kualitas sampeyan, kita terus investasi ing teknologi paling anyar ing SMT lan peralatan liwat-bolongan.

Napa milih Pabrikan lan Majelis PCB:

1. Tim insinyur hebat, programer, operator SMT, teknisi soldering lan inspektur QC.

2. Fasilitas canggih kanthi SMT paling anyar lan peralatan liwat-bolongan sing paling apik kanggo memenuhi kabeh kebutuhan majelis PCB.

3. Kita bisa nyedhiyakake layanan PCB turnkey sing bakal nyedhiyakake papan sirkuit cetak paling apik kanggo proyek sampeyan.

4. Sistem kutipan & urutan sistem canggih saka negara kasebut.

5. Kita duwe spesialisasi roto cilik lan menengah kanthi kaping timbal cepet.

6. nyedhiyakake produk lan layanan sing berkualitas kanthi pangiriman tepat waktu kanthi rega sing kompetitif.

7. Kabeh PCB wis disertifikasi UL lan ISO.

8. Kabeh PCB Spesifikasi Standar kita dibangun kanggo IPC-A-6011/6012 revisi paling anyar Kelas 2 kanthi inspeksi adhedhasar IPC-A-600 Kelas 2 revisi paling anyar, saliyane sarat sing ditemtokake pelanggan.

9. Kabeh Papan Sirkuit Cetak Spesifikasi Standar dites kanthi listrik.

Kita bisa nyedhiyakake layanan:

Pabrik PCB

Majelis PCB

Komponen sumber

Papan FR4 tunggal

Papan FR4 sisi loro

Teknologi wuta lan dikubur liwat papan

Papan multilayer

Tembaga sing kandel

SMT

Frekuensi dhuwur

Multilayer HDI PCB

Isola Rogers

Kaku-lentur

Teflon

PCBFuture duwe dhukungan layanan insinyur. Minangka PCB & Pabrik perakitan PCBora bisa nerusake tanpa dhukungan insinyur. Tim insinyur kita kasusun saka akeh insinyur pengalaman. Meh kabeh produk populer sing dialami kanggo dhukungan produksi. Kajaba pengalaman produksi, rekayasa mundur kabeh ana ing layanane. Insinyur mesthi menehi dhukungan sing kuat kanggo majelis PCB.

Pabrik & Majelis PCB sing andal.Luwih saka 2000 perusahaan kerja sama karo kita amarga dheweke nganggep bisa dipercaya. Saiki, akeh sing dadi rujukan saka pelanggan sing wareg. Amarga teknologi paling anyar, sampeyan bisa ngolah lan ngetrapake proyek kanthi irit lan bukti mbesuk. Keprigelan pelanggan mesthi fokus!

Yen sampeyan duwe pitakon utawa takon, bebas hubungi sales@pcbfuture.com , kita bakal mangsuli ASAP.