Komponen Sourcing

Sawise pirang-pirang taun kerja keras, PCBfuture ngembangake kemitraan kerja sama sing kuat karo distributor komponen sing misuwur ing saindenging jagad, sing ngidini kita entuk komponen sing berkualitas saka supplier lan produsen resmi. Saiki, PCBfuture duwe 18 insinyur pengadaan profesional lan kita wis ngembangake metode sumber sing teratur lan akurat kanggo komponen elektronik. Kabeh karya mbantu kita nyepetake rantai pasokan lan entuk bagean asli kanthi rega paling larang. Kajaba iku, wektu pamimpin kuotasi Majelis PCB Majelis kita bisa uga 24 jam.

Komponen Elektronik Kualitas Tinggi

PCBfuture mesthi ngerti kualitase minangka kunci kanggo para pelanggan, lan komponen kasebut minangka alasan utama dewan elektronik bisa digunakake dawa utawa ora. Wiwit iku, kita nggawe kerjasama sing kuat karo pemasok komponen sing sah lan misuwur, kalebu Arrow Electronics, Mouser, Avnet, Digi-key, Farnell, Future Electronics, lan liya-liyane. Apa maneh, kita bakal mriksa kabeh komponen elektronik sing bakal teka sadurunge disimpen gudang kita.

Prototipe lan Sourcing Komponen Kecil-Menengah

Kita kabeh ngerti komponen elektronik sumber minangka bagean penting ing layanan perakitan PCB turnkey lan uga butuh tenaga, sumber daya lan wektu sing akeh. Dibandhingake karo majelis pcb Volume, Déwan pcb Prototipe bakal ora ekonomis kanggo para insinyur lan desainer. PCBfuture wis nggawe metode pengadaan sing efisien supaya kita bisa sumber lan ngutip bagean sing dibutuhake kanthi cepet. Ngandelake kerja sama sing erat saka tim, kita bisa kanthi cepet ngutip BOM, ora preduli prototipe utawa pesen volume. Uga bisa mbantu kita nemokake komponen sing angel digayuh.

Kurang biaya

Saben taun, PCBfuture tuku akeh komponen saka distributor lan produsen komponen sing wis ngerti. Tuku sing akeh ngidini kita entuk rega sing murah. Iki mbantu kita nyuda biaya sing luwih akeh supaya bisa entuk manfaate kanggo para pelanggan. Pesenan majelis PCB turnkey orane katrangan nyilikake kabutuhan panyimpenan inventaris ekstra kanggo komponen elektronik kanggo kita.

Tujuan utama yaiku nggawe PCB Manufaktur, Sourcing Komponen lan Déwan Elektronik minangka tugas kita, lan supaya para pelanggan fokus ing teknik elektronik lan desain.

Kanggo entuk perkiraan biaya Majelis PCB kanggo proyek mbesuk, mangga panjaluk menyang layanan @ pcbfuturecom.