Warta

  • Why many PCB manufacturers raise the price in 2021?

    Napa akeh pabrike PCB ngunggahake rega ing taun 2021?

    Napa akeh pabrike PCB ngunggahake rega ing taun 2021? —— Sebab-sebab kenaikan rega PCB. Ringkesan: Ing taun 2021, ekonomi global ngalami kacilakan sadurunge ...
    Waca liyane
  • Kapasitas produksi global PCB obah mangetan

    Inovasi teknologi Apple sadurunge wis nggawa kesempatan gedhe kanggo nyusun maneh rantai industri PCB. IPhone 8 biasane bakal ngenalake teknologi anyar kaya papan operator, mula mbukak revolusi motherboard anyar. Konfigurasi baris produk bakal tumpang tindih ...
    Waca liyane
  • Kaisheng nganakake Konferensi Pemasok 2016-sukses kanthi lengkap

    "Kerja sama win-win mupangat kanggo jagad iki" minangka landasan manajemen rantai pasokan Kaisheng. "Pas mungsuh sing kuwat kaya tembok wesi, nanging kanthi langkah sing kuat, kita bakal menang puncak". Ing kesempatan ninggalake sing lawas lan nampani sing anyar ing 2016, kita ...
    Waca liyane
  • Produksi IC ing limang wulan pisanan 2017 mundhak dadi 25,1% saben taun

    Miturut operasi industri manufaktur informasi elektronik wiwit Januari nganti Mei 2017 sing diluncurake dening Menteri Industri lan Teknologi Informasi, produksi industri komponen elektronik tetep njaga pertumbuhan sing stabil, yaiku sirkuit terintegrasi ...
    Waca liyane
  • Sugeng KAISHENG amarga dianugerahi "AAA Credit Enterprise"

    Ing tanggal 21 Juni 2019, peringkat kredit SHENZHEN KAISHENG PCB CO., LIMITED dirating AAA dening Asosiasi Evaluasi Perusahaan China.
    Waca liyane
  • Analisis lanskap kompetitif industri papan sirkuit cetak Cina ing 2016

    Ngadhepi tekanan persaingan global sing kuat lan owah-owahan teknologi sing cepet, industri papan sirkuit cetak China nyepetake upaya kanggo ngupayakake level lan prestasi sing luwih dhuwur. Pabrik papan sirkuit cetak utamane disebar ing enem wilayah kalebu China, Taiwan, Japa ...
    Waca liyane
  • Tantangan 5G kanggo teknologi PCB

    Wiwit taun 2010, tingkat pertumbuhan nilai produksi PCB global umume mudhun. Siji tangan, teknologi terminal anyar kanthi iteratif terus nyebabake kapasitas produksi kelas endhek. Panel siji lan kaping pindho sing nate dadi peringkat nomer output kaping pisanan diganti kanthi pro ...
    Waca liyane