Kapabilitas PCB

Papan Sirkuit Cetak minangka landesan produk elektronik, penting banget supaya produk sampeyan bisa mlaku kanthi suwe utawa ora. Minangka produsen Majelis PCB lan PCB profesional, PCBFuture nyedhiyakake kualitas dhuwur ing papan sirkuit.

PCBFuture diwiwiti saka bisnis PCB Fabrikasi, banjur tambah menyang unit PCB lan layanan sumber komponen, saiki wis dadi salah sawijining pabrikan perakitan PCB turnkey paling apik. Kita akeh upaya kanggo investasi peralatan canggih kanggo teknologi sing luwih apik, sistem internal sing dioptimalake kanggo efisiensi sing luwih apik, nguatake tenaga kerja kanggo katrampilan sing luwih apik. 

Proses Barang Kapabilitas Proses
Informasi Basis Kapabilitas Produksi Cacah lapisan 1-30 lapisan
Gandhewo lan corak 0,75% standar, 0,5% maju
Min ukuran PCB rampung 10 x 10mm (0,4 x 0,4 ")
Maks. ukuran PCB rampung 530 x 1000mm (20.9 x 47.24 ")
Pencet multi kanggo vias wuta / dikubur Siklus multi-pencet≤3 kaping
Kekandelan papan rampung 0.3 ~ 7.0mm (8 ~ 276mil)
Toleransi kekandelan Papan rampung +/- 10% standar, +/- 0.1mm maju
Rampung permukaan HASL, HASL gratis timbal, Emas flash, ENIG, plating emas hard, OSP, Timah Immersion, perak Immersion, lsp
Rampung permukaan sing selektif ENIG + Driji emas, Emas flash + Driji emas
Jinis Bahan FR4, Aluminium, CEM, Rogers, PTFE, Nelco, Polimida / Poliester, lsp. Uga bisa tuku bahan minangka panjaluk
Foil tembaga 1/3oz ~ 10oz
Jinis prepreg FR4 Prepreg, LD-1080 (HDI) 106, 1080, 2116, 7628, lsp.
Tes sing dipercaya Kekuwatan pil 7,8N / cm
Fammability 94V-0
Kontaminasi ion ≤1ug / cm²
Min kekandelan dielektrik 0,075mm (3mil)
Toleransi impedansi +/- 10%, mnt bisa ngontrol +/- 7%
Lapisan batin & Transfer Gambar lapisan Outer Kapabilitas Mesin Mesin Gosok Kekandelan bahan: 0.11 ~ 3.2mm (4.33mil ~ 126mil)
Ukuran bahan: min. 228 x 228mm (9 x 9 ")
Laminator, Eksposur Kekandelan bahan: 0.11 ~ 6.0mm (4.33 ~ 236mil)
Ukuran bahan: min 203 x 203mm (8 x 8 "), maks. 609.6 x 1200mm (24 x 30")
Garis Etching Kekandelan bahan: 0.11 ~ 6.0mm (4.33mil ~ 236mil)
Ukuran bahan: min. 177 x 177mm (7 x 7 ")
Kapabilitas Proses lapisan batin Min jembar / jarak garis njero 0,075 / 0,075mm (3 / 3mil)
Min jarak saka bolongan nganti konduktif 0,2mm (8mil)
Min lapisan annular ring 0,1mm (4mil)
Min reresik isolasi lapisan njero 0,25mm (10mil) standar, 0,2mm (8mil) maju
Min jarak saka pojok papan menyang konduktif 0,2mm (8mil)
Min jembaré jurang antarane lemah tembaga 0.127mm (5mil)
Ketebalan tembaga sing ora seimbang kanggo inti batin H / 1oz, 1 / 2oz
Maks. rampung kekandelan tembaga 10oz
Kemampuan Proses lapisan njaba Min jembaré / jarak njaba 0,075 / 0,075mm (3 / 3mil)
Min ukuran bolongan pad 0.3mm (12mil)
Kapabilitas Proses Maks. ukuran tenting slot 5 x 3mm (196.8 x 118mil)
Maks. ukuran bolongan tenting 4.5mm (177.2mil)
Min jembaré tenting tanah 0,2mm (8mil)
Min ring annular 0,1mm (4mil)
Min Jarak BGA 0,5mm (20mil)
AOI Kapabilitas Mesin Orbotech SK-75 AOI Kekandelan bahan: 0,05 ~ 6.0mm (2 ~ 236,2mil)
Ukuran bahan: maks. 597 ~ 597mm (23.5 x 23.5 ")
Mesin Orbotech Ves Kekandelan bahan: 0,05 ~ 6.0mm (2 ~ 236,2mil)
Ukuran bahan: maks. 597 ~ 597mm (23.5 x 23.5 ")
Ngebur Kapabilitas Mesin Mesin Bor MT-CNC2600 Kekandelan bahan: 0.11 ~ 6.0mm (4.33 ~ 236mil)
Ukuran bahan: maks. 470 ~ 660mm (18.5 x 26 ")
Min ukuran bor: 0.2mm (8mil)
Kapabilitas Proses Min ukuran bor multi-hit 0,55mm (21,6mil)
Maks. rasio aspek (ukuran papan rampung ukuran VS Bor) 12:01
Toleransi lokasi ing bolongan (dibandhingake karo CAD) +/- 3mil
Bolongan Counterbore PTH & NPTH, Sudut ndhuwur 130 °, diameter ndhuwur <6.3mm
Min jarak saka bolongan nganti konduktif 0,2mm (8mil)
Maks. ukuran bor 6.5mm (256mil)
Min ukuran slot multi-hit 0.45mm (17.7mil)
Toleransi ukuran bolongan kanggo pas pers +/- 0.05mm (+/- 2mil)
Min Toleransi ukuran slot PTH +/- 0.15mm (+/- 6mil)
Min Toleransi ukuran slot NPTH +/- 2mm (+/- 78.7mil)
Min jarak saka bolongan menyang konduktif (vias Wuta) 0.23mm (9mil)
Min ukuran bor laser 0,1mm (+/- 4mil)
Sudut bolongan countersink & Diameter Ndhuwur 82,90,120 °
Proses Basah Kapabilitas Mesin Baris plating panel & pola Kekandelan bahan: 0.2 ~ 7.0mm (8 ~ 276mil)
Ukuran bahan: maks. 610 x 762mm (24 x 30 ")
Deburring Maching Kekandelan bahan: 0.2 ~ 7.0mm (8 ~ 276mil)
Ukuran bahan: min. 203 x 203mm (8 "x 8")
Garis Desmear Kekandelan bahan: 0.2mm ~ 7.0mm (8 ~ 276mil)
Ukuran bahan: maks. 610 x 762mm (24 x 30 ")
Baris plating timah Kekandelan bahan: 0.2 ~ 3.2mm (8 ~ 126mil)
Ukuran bahan: maks. 610 x 762mm (24 x 30 ")
Kapabilitas Proses Kekandelan tembaga tembok bolongan standar 25um (1mil) rata-rata
Ketebalan tembaga rampung ≥18um (0.7mil)
Jembar baris minimal kanggo menehi tandha etsa 0,2mm (8mil))
Maks. Bobot tembaga rampung kanggo lapisan njero & njaba 7oz
Kekandelan tembaga beda H / 1oz, 1 / 2oz
Topeng Solder & Silkscreen Kapabilitas Mesin Mesin Gosok Kekandelan bahan: 0,5 ~ 7.0mm (20 ~ 276 mil)
Ukuran bahan: min. 228 x 228mm (9 x 9 ")
Eksposer Kekandelan bahan: 0.11 ~ 7.0mm (4.3 ~ 276mil)
Ukuran bahan: maks. 635 x 813mm (25 x 32 ")
Ngembangake mesin Kekandelan bahan: 0.11 ~ 7.0mm (4.3 ~ 276mil)
Ukuran bahan: min. 101 x 127mm (4 x 5 ")
Werna Werna topeng solder Ijo, ijo matte, kuning, ireng, biru, abang, putih
Werna layar sutra Putih, kuning, ireng, biru
Kemampuan Masker Solder Min bukaan topeng solder 0.05mm (2mil)
Maks. dipasang liwat ukuran 0.65mm (25.6mil)
Min jembar kanggo jangkoan garis dening S / M 0.05mm (2mil)
Min legenda topeng solder 0,2mm (8mil) standar, 0,17mm (7mil) maju
Min kekandelan topeng solder 10um (0.4mil)
Kekandelan topeng solder kanggo nggunakake tenting 10um (0.4mil)
Min jembaré / jarak minyak karbon 0.25 / 0.35mm (10 / 14mil)
Min pelacak karbon 0.06mm (2.5mil)
Min tilase garis minyak karbon 0.3mm (12mil))
Min jarak saka pola karbon menyang bantalan 0.25mm (10mil)
Min jembaré kanggo tutup / pad topeng sing bisa dikupas 0.15mm (6mil)
Min jembatan solder topeng jembare 0,1mm (4mil))
Masker solder atose 6H
Kemampuan Topeng sing dikupas Min jarak saka pola topeng sing bisa dicelup menyang bantalan 0.3mm (12mil))
Maks. ukuran kanggo bolongan tarub topeng sing bisa dikupas (Kanthi nyithak layar) 2mm (7.8mil)
Maks. ukuran kanggo bolongan tarub topeng sing bisa dikupas (Kanthi nyithak aluminium) 4,5mm
Kekandelan topeng sing bisa dikupas 0,2 ~ 0,5mm (8 ~ 20mil)
Kemampuan Silkscreen Min jembaré layar silkscreen 0.11mm (4,5mil)
Min dhuwur garis silkscreen 0,58mm (23mil)
Min jarak saka legenda menyang bantalan 0.17mm (7mil)
Lumahing Rampung Kapabilitas Rampung Lumahing Maks. dawa driji emas 50mm (2 ")
ENIG 3 ~ 5um (0.11 ~ 197mil) nikel, 0,025 ~ 0,1um (0,001 ~ 0,004 mil) emas
driji emas 3 ~ 5um (0.11 ~ 197mil) nikel, 0,25 ~ 1.5um (0,01 ~ 0,059mil) emas
Duwe 0,4um (0,016mil) Sn / Pb
Mesin HASL Kekandelan bahan: 0.6 ~ 4.0mm (23.6 ~ 157mil)
Ukuran bahan: 127 x 127mm ~ 508 x 635mm (5 x 5 "~ 20 x 25")
Plating emas atos 1-5u "
Tin Tin 0,8 ~ 1.5um (0,03 ~ 0,059mil) Kaleng
Silver Immersion 0,1 ~ 0,3um (0,004 ~ 0,012mil) Ag
OSP 0,2 ~ 0,5um (0,008 ~ 0,02mil)
E-Tes Kapabilitas Mesin Penguji probe mabur Kekandelan bahan: 0.4 ~ 6.0mm (15.7 ~ 236mil)
Ukuran bahan: maks. 498 x 597mm (19.6 ~ 23.5 ")
Min jarak saka pad test menyang pojok papan 0,5mm (20mil)
Min resistensi konduktif
Maks. tahan jampel 250mΩ
Maks. voltase test 500V
Min ukuran pad test 0.15mm (6mil))
Min pad test kanggo spasi pad 0.25mm (10mil)
Maks. saiki test 200mA
Profil Kapabilitas Mesin Jinis profil NC nuntun, motong V, tab slot, bolongan cap
Mesin nuntun NC Kekandelan bahan: 0,05 ~ 7,0mm (2 ~ 276mil)
Ukuran bahan: maks. 546 x 648mm (21.5 x 25.5 ")
Mesin V-cut Kekandelan bahan: 0.6 ~ 3.0mm (23.6 ~ 118mil)
Lebar materi maksimal kanggo V-cut: 457mm (18 ")
Kapabilitas Proses Min ukuran bit nuntun 0.6mm (23.6mil)
Min toleransi outline +/- 0.1mm (+/- 4mil)
Jinis sudut V-cut 20 °, 30 °, 45 °, 60 °
Toleransi sudut V-cut +/- 5 °
Toleransi registrasi V-cut +/- 0.1mm (+/- 4mil)
Min jarak driji emas +/- 0.15mm (+/- 6mil)
Toleransi sudut bevelling +/- 5 °
Bevelling tetep toleransi kekandelan +/- 0.127mm (+/- 5mil)
Min radius njero 0.4mm (15.7mil)
Min jarak saka konduktif menyang garis gedhe 0,2mm (8mil)
Toleransi ambane Countersink / Counterbore +/- 0.1mm (+/- 4mil)