Majelis Papan Sirkuit Kontrol Kendaraan

Katrangan singkat:

PCBFuture minangka perusahaan PCB sing duwe spesialisasi pabrikan PCB. Perusahaan iki duwe tim produksi, pengujian, penjualan, lan layanan profesional, lan ngenalake teknologi lan peralatan canggih ing omah lan luar negeri. Utamane ngasilake 1-24 lapisan FR4, bahan dasar logam (adhedhasar aluminium, basis tembaga), papan sirkuit frekuensi dhuwur.


  • Lapisan Logam: HASL timbal gratis
  • Cara Produksi: SMT +
  • Lapisan: 2 Lapisan PCB
  • Bahan Dasar: FR-4 TG 135
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Informasi Dhasar:

    Lapisan Logam: HASL timah gratis Cara Produksi: SMT + Lapisan: 2 Lapisan PCB
    Bahan Dasar: FR-4 TG 135 Sertifikasi: SGS, ISO, RoHS MOQ: Ora MOQ
    Jinis Solder: Bebas timbal Layanan Setop: Majelis PCB Turnkey Tes: 100% AOI / E-test / Tes Visual
    Dhukungan Tehnologi: Priksa DFM Gratis (Desain Kanggo Manufaktur) Jinis Majelis: SMT, THD, DIP, Campuran Teknologi PCBA Standar: IPC-a-610d 

     

    PCB lan PCBA Quick Tguci PCB Agulungan

    Tembung kunci: Layanan Majelis PCB, Proses Majelis PCB, Populasi PCB, Pabrikan Majelis PCB

     

    PCBFuture minangka perusahaan PCB sing duwe spesialisasi pabrikan PCB. Perusahaan iki duwe tim produksi, pengujian, penjualan, lan layanan profesional, lan ngenalake teknologi lan peralatan canggih ing omah lan luar negeri. Utamane ngasilake 1-24 lapisan FR4, bahan dasar logam (adhedhasar aluminium, basis tembaga), papan sirkuit frekuensi dhuwur.

     

    Napa milih?
    Yen sampeyan milih kita dadi perusahaan PCBA koperasi, sampeyan milih dadi mitra karo layanan sing paling apik. Layanan perakitan PCB memenuhi standar kualitas paling dhuwur lan ngetutake standar sertifikasi IPC Kelas 3, RoHS lan ISO 9001: 2008. Kajaba iku, kita bisa ngatasi PCB apa wae, yaiku sisi loro utawa sisi siji, SMT, liwat-bolongan utawa proyek majelis campuran. Apa wae sing pengin sampeyan lakoni, kita bisa nindakake!
    Kita bakal terus kontak karo sampeyan wiwit wiwitan proyek nganti tekan garis pungkasan lan njaga supaya ora bisa nggawe pabrik. Iki bisa mbantu ngirit dhuwit lan stres kanthi biaya PCB sing luwih murah, nyuda wektu tunggu lan nyedhiyakake produk sing luwih dhuwur. Kita pengin ngirit wektu lan energi supaya sampeyan bisa fokus karo desain PCB - aja kuwatir proses minimal proses manufaktur.

    PCBFuture minangka panyedhiya solusi PCB utama. Kita bisa nyukupi sarat PCB saka pengadaan barang nganti perakitan elektronik. Kita bakal mbantu sampeyan kanthi saben cara lan menehi keahlian lengkap lan jaminan kualitas.

     

    Kita bisa nyedhiyani layanan ing ngisor iki:

    Majelis PCB Turnkey

    Déwan PCB volume sithik

    Déwan PCB volume tengah

     

    File lan dokumen apa sing sampeyan njaluk supaya pesen PCBA?

    Kita butuh file Gerber, data Centroid lan BOM kanggo pesenan PCBA. Kaya sampeyan wis pesen PCB karo kita, nyatane, yen file PCB Gerber kalebu nyithak layar, ngambah tembaga, lan lapisan tempel solder, sampeyan mung kudu ngirim sing terakhir. Yen file PCB Gerber ora ana ing telung lapisan sing kasebut ing ndhuwur, coba kirim maneh, amarga iki panjaluk minimal PCBA. Kanggo asil sing paling apik, kirim uga gambar, instruksi lan foto majelis kanggo kita supaya ora nyelehake bagean sing ora jelas lan uga salah, sanajan umume rakitan ora prelu.

     

    Kepiye cara kit bagean yen ngirim pirang-pirang pesenan?

    Multiple kit bisa dikirim ing sak paket, nanging saben paket kudu diwenehi tandha karo saben nomer pesenan
    Bagean sing digunakake ing pirang-pirang lapangan kudu ditandhani nganggo stiker kanggo dicathet yen wis dituduhake
    Priksa manawa nyedhiyakake bagean ekstra 5% kanggo saben versi individu
    Kanggo informasi luwih lengkap, waca pandhuan migunani babagan bagean kiriman.

     

    Kita duwe R&D PCB profesional, desain, tim produksi, kanthi tim rekayasa sing kuat, pengalaman sugih, akrab karo proses proyek lan desain impedansi, lan dirancang kanggo sampeyan supaya bisa duwe rencana desain. Kanthi kekuatan padhet, kualitas stabil lan pangiriman cepet, umume dingerteni para pelanggan.

    Yen sampeyan duwe pitakon utawa takon, bebas hubungi sales@pcbfuture.com , kita bakal mangsuli ASAP.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan