Kertu Sirkuit Asyur

Katrangan singkat:

PCBFuture nawakake pelanggan kanthi layanan perakitan PCB Turnkey sing dipercaya sing entuk asil kualitas apik kanthi rega sing kompetitif. Layanan perakitan PCB Turnkey kalebu pabrikan PCB, sumber Komponen, perakitan PCB lan Pengujian. Minangka perusahaan majelis papan sirkuit cetak terkemuka, fokus PCBFuture ing permukaan sing dipasang lan liwat perakitan bolongan, kabeh sistem lan mesin kita dikonfigurasi kanggo memenuhi desain, spesifikasi lan volume layanan perakitan elektronik sampeyan.


  • Lapisan Logam: ENIG
  • Cara Produksi: SMT +
  • Lapisan: 6 Lapisan PCB
  • Bahan Dasar: TG Normal FR-4
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Informasi Dhasar:

    Lapisan Logam: ENIG Cara Produksi: SMT + Lapisan: 6 Lapisan PCB
    Bahan Dasar: TG Normal FR-4 Sertifikasi: ISO, RoHS MOQ: Ora MOQ
    Jinis Solder: Bebas timbal (tundhuk RoHS) Layanan Setop: PCB + Komponen + Majelis Tes: 100% Tes AOI / X-ray / Visual
    Dhukungan Tehnologi: DFM Gratis Jinis Majelis: SMT, THD, DIP, Campuran Teknologi PCBA Standar: IPC-a-610d 

     

    PCB lan PCBA Quick Tguci PCB Agulungan

    Tembung kunci: Biaya Pabrikan PCB, Proses Majelis PCB, Populasi PCB, Produsen Majelis PCB, biaya perakitan / Pengujian PCB, biaya komponen, Perusahaan Majelis Dewan Sirkuit Cetak.

     

    PCBFuture nawakake pelanggan kanthi layanan perakitan PCB Turnkey sing dipercaya sing entuk asil kualitas apik kanthi rega sing kompetitif. Layanan perakitan PCB Turnkey kalebu pabrikan PCB, sumber Komponen, perakitan PCB lan Pengujian. Minangka perusahaan majelis papan sirkuit cetak terkemuka, fokus PCBFuture ing permukaan sing dipasang lan liwat perakitan bolongan, kabeh sistem lan mesin kita dikonfigurasi kanggo memenuhi desain, spesifikasi lan volume layanan perakitan elektronik sampeyan.

     

    Napa milih?

    Layanan perakitan PCB prototipe cepet

    PCBFuture bisa mbantu nggawe produk sampeyan mlebu pasar luwih cepet tinimbang pesaing, lan uga bisa nyuda biaya. Jagad iki makarya luwih cepet lan sadurunge. Umume, perusahaan sing mlebu pasar pisanan entuk bathi paling gedhe. Ing PCBFuture, kita pengin bareng karo sampeyan lan nawakake manufaktur prototipe PCB cepet lan layanan perakitan dewan elektronik.  

    Expengalaman pegawe

    Kita wis milih insinyur khusus sing tanggung jawab kanggo saben proyek lan bisa nawakake opsi perakitan fleksibel kanggo para pelanggan. Tim teknik kami cukup profesional lan andal kanggo nindakake DFM, teknik, produksi lan pengujian.

    Wektu pangiriman

    Sampeyan bisa nampa prototipe PCB lan PCBA paling cepet sajrone seminggu utawa dina. Umume, wektu pangiriman kita 3 minggu, nanging ora pirang-pirang wulan. karya kita bakal mbantu sampeyan supaya bisa prototipe PCB banjur nindakake tes luwih cepet, tegese sampeyan bisa adol produk elektronik kanthi luwih cepet.

     

    Kita bisa nyedhiyani layanan ing ngisor iki:

    Pabrik PCB

    Komponen sumber

    Liwat Déwan PCB bolongan

    Prototipe perakitan PCB

    Majelis PCB Turnaround Cepet

    Majelis PCB Turnkey

     

    Apa sing dadi kita Majelis PCB Prototipe layanan?

    PCBFuture ahli ing layanan perakitan kabel sing dicithak. Kanthi pitulung saka teknisi solder profesional, Insinyur penanganan SMT lan ahli sumber komponen, kita bisa nyedhiyakake perakitan PCB kanthi biaya murah, proses perakitan sing fleksibel kanthi cepet lan cepet lan cepet saben lawang.

     

    PCBFuture nduweni kualifikasi kanggo ngatur proses PCB turnkey lengkap, sing kalebu sumber kabeh komponen (PCB lan bagean), perakitan PCB, kontrol kualitas, pengujian fungsional lan pangiriman. Yen sampeyan butuh penawaran sing penting, sampeyan bisa njaluk kuotasi 24 jam. Kirim email menyangsales@pcbfuture.com


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan