Déwan Elektronik PC PC Turnkey PCB

Katrangan singkat:

PCBFuture wis melu manufaktur PCB. Sajrone pirang-pirang taun, kita dadi sentris pelanggan lan menehi desain PCB kecepatan tinggi multilayer berkualitas tinggi, kanthi mempertimbangkan manufaktur lan uji coba dunia nyata.


  • Lapisan Logam: HASL Lead gratis
  • Cara Produksi: SMT +
  • Lapisan: 8 Lapisan PCB
  • Bahan Dasar: Dhuwur Tg 170 FR-4
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Informasi Dhasar:

    Lapisan Logam: HASL timbal gratis Cara Produksi: SMT + Lapisan: 8 Lapisan PCB
    Bahan Dasar: Dhuwur Tg 170 FR-4  Sertifikasi: SGS, ISO, RoHS MOQ: Ora MOQ
    Jinis Solder: Patuh RoHS Layanan Setop: Pabrik PCB lan Majelis PCB Turnkey Tes: 100% Tes AOI / X-ray / Visual
    Dhukungan Tehnologi: Priksa DFM Gratis (Desain Kanggo Manufaktur) Jinis Majelis: SMT, THD, DIP, Campuran Teknologi PCBA Standar: IPC-a-610d 

     

    PCB lan PCBA Quick Tguci PCB Agulungan

    Tembung kunci: Majelis PCB, pabrikan PCB, Syarat, Pabrikan Majelis PCB, Majelis PCB Murah, Perusahaan Majelis Papan Sirkuit Cetak

     

    PCBFuture wis melu manufaktur PCB. Sajrone pirang-pirang taun, kita dadi sentris pelanggan lan menehi desain PCB kecepatan tinggi multilayer berkualitas tinggi, kanthi mempertimbangkan manufaktur lan uji coba dunia nyata.

    Ing PCBFuture, kita ngupayakake kerja sama tangan karo para pelanggan. Saka prototipe nganti produksi skala penuh, kita minangka tambahan kemampuan pelanggan. Kita terus-terusan ningkatake program lan proses kualitas supaya bisa nyukupi utawa ngluwihi kebutuhan pelanggan kanthi terus-terusan.

    PCBFuture duwe komitmen kanggo ngetrapake sistem manajemen mutu supaya produk lan layanane mesthi memenuhi persyaratane para pelanggan.

     

    Napa layanan manufaktur PCB Assembly lan PCB kita?
    Kebijakan kualitas yaiku nyedhiyakake produk lan layanan sing berkualitas kanggo nyukupi kebutuhan lan pangarepan pelanggan kanthi rega, Kualitas, pangiriman lan Layanan sing tepat waktu.

     

    Kita ndhukung penawaran online 24 jam lan layanan 12-jam sing penting kanggo prototipe PCB. Khusus kanggo produksi PCB kanthi sisi siji, PCB sisi loro, PCB multilayer, PCB aluminium lan PCB fleksibel.

    Kita setya nyukupi kabutuhane para pelanggan saka macem-macem industri babagan kualitas, pangiriman, efektivitas biaya lan solusi PCB. Uga nyedhiyakake layanan khusus khusus. Pungkasan, PCBFuture ngatur PCB miturut anggaran sampeyan kanggo ngirit wektu kanggo menang pasar.

     

    Kita bisa nyedhiyani layanan ing ngisor iki:

    Komponen sumber

    PCB sisih siji

    PCB sisi loro

    multi-lapisan PCB

    Tes lan program

    Majelis PCB kanthi cepet

    Majelis PCB Turnkey

    Déwan PCB volume sithik

    Déwan PCB volume tengah

    Aplikasi Papan Sirkuit Cetak:

    1. Aplikasi Lampu

    LED kanthi PCB adhedhasar aluminium iku dikarepake banget kanggo sawetara aplikasi lan industri.

    2. Elektronik konsumen

    Elektronik konsumen minangka piranti sing digunakake saben dina, kayata smartphone utawa komputer. Malah model kulkas paling anyar asring kalebu komponen elektronik.

    3. Piranti medis

    Kanggo aplikasi medis, perlu paket cilik kanggo nyukupi kebutuhan ukuran kanggo implan utawa monitor kamar darurat. Mula, PCB medis cenderung minangka PCB interkoneksi kepadatan tinggi, uga diarani HDI PCB. PCB medis uga bisa digawe kanthi bahan dasar sing fleksibel, saéngga PCB bisa lentur sajrone digunakake, sing penting kanggo peralatan medis internal lan eksternal.

    4. Aplikasi Industri

    5. Aplikasi Otomotif

    6. Aplikasi Aeroangkasa

     

    Pancegahan kanggo nggawe papan sirkuit frekuensi dhuwur:

    1. Kontrol impedansi ketat, kontrol jembaré garis relatif ketat banget, lan toleransi umum udakara 2%.
    2. Amarga nggunakake piring khusus, adhesi saka celengan tembaga PTH ora akeh. Umume, peralatan perawatan plasma dibutuhake kanggo ngatasi bolongan lan permukaan kanggo nambah adhesi tembaga PTH lan tinta topeng solder.
    3. Aja nggiling piring sadurunge tahan las, yen adhesi bakal dadi mlarat banget, lan mung bisa dibakar nganggo bubuk korosi mikro.
    4. Umume lembar minangka bahan PTFE. Bakal ana sudhut sing atos nalika dibentuk dening pemotong panggilingan biasa, sing butuh pemotong panggilingan khusus.
    5. Papan sirkuit frekuensi dhuwur minangka papan sirkuit khusus kanthi frekuensi elektromagnetik dhuwur. Umume, frekuensi dhuwur bisa ditemtokake frekuensi ing ndhuwur 1 GHz.

    Sipat fisik, akurasi lan paramèter téknis nuntut banget. Iki asring digunakake ing sistem anti-tabrakan mobil, sistem satelit, sistem radio lan lapangan liyane.

    Yen sampeyan duwe pitakon utawa takon, bebas hubungi sales@pcbfuture.com , kita bakal mangsuli ASAP.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan