Majelis Papan Sirkuit Dhuwur FPGA

Katrangan singkat:

PCBFuture minangka pabrik PCB lan Perusahaan PCB Assembly. Kanthi luwih saka 20 taun kaunggulan luar biasa, bakat kelas internasional lan trobosan inovatif, PCBFuture wis suwe banget dadi salah sawijine desainer lan produsen PCB terkemuka China saiki. Fokus kita ing sistem sing berkualitas lan ekonomis sing dikombinasikake karo konsistensi sing ora ana tandhingane, ndadekake kita dadi pilihan ing saindenging China.


  • Lapisan Logam: Nikel Elektrolit / Emas Hard lan Emas Milih
  • Cara Produksi: SMT +
  • Lapisan: 12 Lapisan PCB
  • Bahan Dasar: FR-4 + RO4003C
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Informasi Dhasar:

    Lapisan Logam: Nikel Elektrolisis / Emas Hard lan Emas Milih Cara Produksi: SMT + Lapisan: 12 Layer PCB
    Bahan Dasar: FR-4 + RO4003C Sertifikasi: SGS, ISO, RoHS MOQ: Ora MOQ
    Jinis Solder: Bebas timbal (tundhuk RoHS) Layanan Setop: Pabrik PCB lan Déwan PCB Turnkey Tes: 100% Tes AOI / X-ray / Visual
    Dhukungan Tehnologi: Priksa DFM Gratis (Desain Kanggo Manufaktur) Jinis Majelis: SMT, THD, DIP, Campuran Teknologi PCBA Standar: IPC-a-610d 

     

    PCB lan PCBA Quick Tguci PCB Agulungan

    Tembung kunci: Majelis PCB, Pabrik PCB, Populasi PCB, Produsen Majelis PCB, Biaya Majelis PCB, Majelis PCB Murah, Perusahaan Majelis Dewan Sirkuit Cetak

     

    PCBFuture minangka pabrik PCB lan Perusahaan PCB Assembly. Kanthi luwih saka 20 taun kaunggulan luar biasa, bakat kelas internasional lan trobosan inovatif, PCBFuture wis suwe banget dadi salah sawijine desainer lan produsen PCB terkemuka China saiki. Fokus kita ing sistem sing berkualitas lan ekonomis sing dikombinasikake karo konsistensi sing ora ana tandhingane, ndadekake kita dadi pilihan ing saindenging China.

     

    Napa milih PCBFuture?

    1. Jaminan kekuatan

    Lokakarya SMT: kita duwe mesin penempatan sing diimpor lan macem-macem alat inspeksi optik, sing bisa ngasilake 4 yuta poin saben dina. Saben proses dilengkapi personel QC kanggo njaga kualitas produk.

    Baris produksi DIP: Ana rong mesin solder gelombang. Para pekerja trampil ngelas macem-macem bahan plug-in.

     

    2. Jaminan kualitas, kinerja biaya tinggi

    Peralatan mewah bisa nempelake bagean sing presisi, BGA, QFN, 0201 bahan. Uga bisa digunakake minangka model kanggo instalasi manual lan nyelehake bahan akeh. Sampel lan batch gedhe lan cilik bisa diprodhuksi.

     

    3. Pengalaman sing sugih ing SMT lan solder produk elektronik, pangiriman stabil

    Nyedhiyakake layanan akumulasi kanggo ewonan perusahaan elektronik, kalebu layanan pemrosesan chip SMT kanggo macem-macem jinis peralatan otomotif lan motherboard kontrol industri. Produk kasebut diekspor menyang Eropa lan Amerika Serikat Sering, lan kualitas kasebut bisa dikonfirmasi dening pelanggan anyar lan lawas.

    Bahan kasebut bakal dikirim tepat waktu sajrone 3-5 dina sawise rampung normal, utawa bisa dikirim ing dina sing padha.

     

    4. Kemampuan perawatan sing kuwat lan layanan purna jual sing sampurna

    Insinyur pangopènan duwe pengalaman akeh lan bisa ndandani produk cacat sing disebabake dening macem-macem welding welding, lan kita bisa njamin tingkat sambungan saben papan sirkuit.

    Layanan pelanggan bakal nanggapi sawayah-wayah sajrone 24 jam lan ngrampungake pesenan sampeyan sanalika bisa.

     

    Proses produksi PCBA:

    1. Pangolahan patch SMT
    2. Proses plug-in DIP
    3. Tes PCBA
    4. Perakitan produk rampung

     

    Keuntungan saka bahan pengontrol industri PCBA papan PCBFuture:

    1. Biaya tuku sing murah. Kita duwe personel pengadaan profesional sing ahli ing materi elektronik lan kerja sama jangka panjang karo saluran pengadaan sing berkualitas lan andal. Sejatine entuk biaya MOQ materi nol.
    2. Ngurangi biaya tenaga kerja, kita dilengkapi tuku elektronik, insinyur elektronik, bahan elektronik lan komponen IQC, para pelanggan ora prelu ngatur.
    3. Kanggo nyuda biaya material, kita dilengkapi macem-macem peralatan inspeksi elektronik, para pelanggan ora prelu ngatur.
    4. Nyuda biaya komunikasi, pelanggan ora prelu plabuhan macem-macem bahan baku, kita bakal nulungi dheweke ngrampungake layanan.
    5. Tanggung jawab sing jelas. Yen ana masalah kualitas, pelanggan ora prelu milih manawa ana masalah bahan baku utawa masalah proses manufaktur. Kita tanggung jawab lengkap.

     

    PCBFuture minangka pabrikan PCBA OEM sing bisa nyedhiyakake pelanggan kanthi manufaktur PCB profesional, tuku bahan, produksi cepet mandeg PCBA lan layanan berkualitas tinggi liyane karo pelanggan. Yen sampeyan duwe pitakon utawa takon, wenehana kontaksales@pcbfuture.com , kita bakal mangsuli ASAP.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan