Majelis Ems Pcb

Katrangan singkat:

Ing PCBFuture, kita njupuk langkah-langkah intrinsik kanggo mesthekake yen mutu kerja cocog lan ngluwihi pangarepan para pelanggan. Tim kita nggunakake paling anyar ing teknologi lan peralatan PCB kanggo memenuhi permintaan kualitas. Kita pengabdian kanggo nyedhiyakake produk lan layanan sing berkualitas mbantu kita entuk kapercayan lan rasa hormat saka para pelanggan.


  • Lapisan Logam: HASL timbal gratis
  • Cara Produksi: SMT +
  • Lapisan: 14 Lapisan PCB
  • Bahan Dasar: Dhuwur T-FR-4
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Informasi Dhasar:

    Lapisan Logam: HASL - Gratis Timbal Cara Produksi: SMT + Lapisan: 14 Layer PCB
    Bahan Dasar: Tg FR-4 Dhuwur Sertifikasi: SGS, ISO, RoHS MOQ: Ora MOQ
    Jinis Solder: Bebas timbal (tundhuk RoHS) Layanan Setop: Komponen, produksi PCB, Majelis PCB Tes: 100% Tes AOI / X-ray / Visual
    Dhukungan Tehnologi: Priksa DFM Gratis (Desain Kanggo Manufaktur) Jinis Majelis: Campuran Teknologi PCBA Standar: IPC-a-610d 

     

    PCB lan PCBA Quick Tguci PCB Agulungan

    Tembung kunci: Majelis PCB EMS, Layanan Majelis PCB, Proses Majelis PCB, Penduduk PCB, Produsen Majelis PCB, Biaya Majelis PCB, Majelis PCB Murah,

     

    Ing PCBFuture, kita njupuk langkah-langkah intrinsik kanggo mesthekake yen mutu kerja cocog lan ngluwihi pangarepan para pelanggan. Tim kita nggunakake paling anyar ing teknologi lan peralatan PCB kanggo memenuhi permintaan kualitas. Kita pengabdian kanggo nyedhiyakake produk lan layanan sing berkualitas mbantu kita entuk kapercayan lan rasa hormat saka para pelanggan.

    Saka pabrikan PCB standar lan khusus kanggo solusi PCB turnkey, PCBFuture wis kabukten minangka layanan mandhiri kanggo kabeh PCB.

     

    Napa nggunakake layanan majelis PCB kita?
    Kita setya nyedhiyakake produk berkualitas tinggi sing luar biasa kanthi rega sing kompetitif. Kita wis nyelarasake bisnis karo tim mitra strategis kanggo nyukupi kabutuhan para pelanggan.
    Saka nyedhiyakake papan sirkuit nganti peralatan elektronik sing wis rampung, kita duwe tim profesional. Amarga pengalaman sing dawa, kita bisa menehi kualitas optimal, keandalan pengiriman, lan kelayakan ekonomi.

    Kita bakal ngirim produk kanthi luwih cepet tinimbang pabrikan PCB liyane ing pasar.

     

    Kita bisa nyedhiyani layanan ing ngisor iki:

    Pabrik PCB

    Kualitas paling luweh

    Reliabilitas pangiriman

    Layanan siji-toko

    Komponen sumber

    Déwan PCB

     

    Suwene wektu pengiriman sawise pelanggan pesen papan PCBA?

    Wektu pangiriman PCBA gegandhengan banget karo pra operasi. Pelanggan kudu nyedhiyani barang ing ngisor iki luwih dhisik. Barang bisa dikirim sajrone 3 dina sawise kabeh bahan rampung. Yen ana proses DIP, butuh wektu 5-7 dina kanggo dikirim. Yen ana pesanan sing penting, kita bisa menehi kabar sadurunge lan bisa nggawe pengaturan liyane.

    Informasi sing bakal disiapake kanggo proses PCBA:

    1. Produksi standar BOM

    2. File PCB;

    3. Liwat file;

    4. File Jigsaw Gerber;

    5. File koordinat posisi;

    6. Dhaptar campuran bahan ngarep lan mburi SMT, bahan DIP lan dhaptar.

     

    Kita Ngirim majelis papan sirkuit paling dhuwur kanthi tepat wektu lan anggaran, didhukung dening layanan pelanggan sing apik lan ndandani kabijakan omong kosong lan bali kanggo nyedhiyakake kualitas sing unggul. Yen sampeyan duwe pitakon utawa takon, wenehana kontaksales@pcbfuture.com , kita bakal mangsuli ASAP.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan