Déwan Kontrol Industri Majelis Turnkey Lengkap

Katrangan singkat:

PCBFuture nyedhiyakake paling apik ing pabrikan PCB lan layanan Majelis. Kita duwe layanan proteksi ESD lengkap lan uji coba ESD sing dikepung dening staf profesional sing khusus. Sajrone sepuluh taun kepungkur, PCBFuture terus berkembang lan berkembang amarga kita mesthi setya nyedhiyakake layanan pelanggan lan kualitas produk sing paling apik.


  • Lapisan Logam: Wis FREE LEAD
  • Cara Produksi: SMT +
  • Lapisan: 2 Lapisan PCB
  • Bahan Dasar: FR-4 tg135
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Informasi Dhasar:

    Lapisan Logam: KANGGO GRATIS Cara Produksi: SMT + Lapisan: 2 Lapisan PCB
    Bahan Dasar: FR-4 tg135 Sertifikasi: SGS, ISO, RoHS MOQ: Ora MOQ
    Jinis Solder: Bebas timbal (tundhuk RoHS) Layanan Setop: Déwan PCB volume sithik Tes: 100% AOI / E-test / Visual Test
    Dhukungan Tehnologi: Priksa DFM Gratis (Desain Kanggo Manufaktur) Jinis Majelis: SMT, THD, DIP, Campuran Teknologi PCBA Standar: IPC-a-610d 

     

    PCB lan PCBA Quick Tguci PCB Agulungan

    Tembung kunci: Layanan Majelis PCB, Proses Majelis PCB, Populasi PCB, Produsen Majelis PCB, Tombol Turn

     

    PCBFuture nyedhiyakake paling apik ing pabrikan PCB lan layanan Majelis. Kita duwe layanan proteksi ESD lengkap lan uji coba ESD sing dikepung dening staf profesional sing khusus. Sajrone sepuluh taun kepungkur, PCBFuture terus berkembang lan berkembang amarga kita mesthi setya nyedhiyakake layanan pelanggan lan kualitas produk sing paling apik.

     

    Napa milih layanan majelis PCB kita?
    1. Ing turn-Key parsial, sampeyan bisa pesen PCB lan komponen parsial. Insinyur duwe pengalaman pabrikan PCB puluhan taun kanggo mesthekake bagean saka bagean sing cocog karo kabutuhan arsitektur sirkuit lan mekanik.

    2. PCBFuture bisa nyedhiyakake PCB telanjang sing berkualitas tinggi lan majelis papan sirkuit cetak kanthi rega sing kompetitif kanthi layanan sing luar biasa lan pangiriman sing tepat wektu.

    3. Kanthi sumber daya lan pengalaman, kita kudu nyukupi kabutuhan proyek wiwit saka konsep nganti produksi lan uga dadi mitra teknik elektronik lengkap, ora kira sepira gedhe utawa cilik proyek sampeyan.

     

    Kita bisa nyedhiyani layanan ing ngisor iki:

    Pabrik PCB

    Tes lan program

    Déwan PCB prototipe

    Layanan Majelis Papan Sirkuit Turn-Key

    Pemeriksaan kualitas lan perakitan pungkasan

     

    Cara njamin komponen elektronik asli

    1. Sampeyan ora kudu tuku bahan bekas lan bahan palsu kanthi murah. Sampeyan kudu tuku saka agen asli pabrik lan saluran resmi liyane, kayata Dejie, Mouser, Arrow, lsp;

    2. Bahan sing dituku kudu dibandhingake karo BOM produksi kanggo mesthekake yen merek lan model kasebut bener;

    3. Kajaba manawa pelanggan wis nemtokake persyaratan, bahan sing dituku bakal diproduksi paling apik dening pabrikan resmi, lan kualitas bakal dijamin;

    4. Bahan sing dituku kudu dicenthang kanggo ngonfirmasi fungsi matine kanthi bener;

    5. Bahan sing dituku kudu disimpen kanthi cukup kanggo ngindhari masalah kualitas kayata lembab amarga panyimpenan bahan sing ora bener.

     

    Kepiye milih pabrikan PCB?

    1. Gelar spesialisasi pabrik.

    2. Kesadharan layanan.

    3. Pengalaman industri.

    4. Rega pangolahan PCBA cukup transparan.

     

    Kita mbiyantu, menehi perhatian lan ndhukung kanthi proaktif supaya bisa menang ing pasar sing kompetitif. Dene rega kita, sampeyan bakal nemokake paling larang. Yen sampeyan duwe pitakon utawa takon, wenehana dihubungisales@pcbfuture.com , kita bakal mangsuli ASAP.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan