Majelis Sirkuit Dicetak Dewan Controller

Katrangan singkat:

PCBFuture tanggung jawab kanggo kabeh majelis PCB saka manufaktur PCB, pengadaan komponen, perakitan SMT, liwat unit bolongan, pengujian lan pangiriman. Minangka produsen perakitan elektronik terkemuka sing nyedhiyakake layanan perakitan PCB volume, kita priksa manawa produk sampeyan gratis lan murah.


  • Lapisan Logam: HASL timbal gratis
  • Cara Produksi: SMT +
  • Lapisan: 8 Lapisan PCB
  • Bahan Dasar: Dhuwur T-FR-4
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Informasi Dhasar:

    Lapisan Logam: HASL timah gratis Cara Produksi: SMT + Lapisan: 8 Lapisan PCB
    Bahan Dasar: Tg FR-4 Dhuwur Sertifikasi: SGS, ISO, RoHS MOQ: Ora MOQ
    Jinis Solder: Bebas timbal Layanan Setempat: Manufaktur PCB + Komponen + Majelis Tes: 100% Tes AOI / X-ray / Visual
    Dhukungan Tehnologi: Priksa DFM Gratis (Desain Kanggo Manufaktur) Jinis Majelis: SMT, THD, DIP Standar: IPC-a-610d 

     

    PCB lan PCBA Quick Tguci PCB Agulungan

    Tembung kunci: Populasi PCB, Pabrikan Majelis PCB, Majelis PCB Murah, Layanan Majelis PCB, Proses Majelis PCB

     

    PCBFuture tanggung jawab kanggo kabeh majelis PCB saka manufaktur PCB, pengadaan komponen, perakitan SMT, liwat unit bolongan, pengujian lan pangiriman. Minangka produsen perakitan elektronik terkemuka sing nyedhiyakake layanan perakitan PCB volume, kita priksa manawa produk sampeyan gratis lan murah.

     

    Napa milih kita?

    1. Kita bisa ngasilake puteran cepet kanggo ketemu pangiriman 24 jam kanggo PCB kanthi sisi loro, 48 jam nganti 4 nganti 8 lapisan lan 120 jam kanggo 10 lapisan utawa PCB sing luwih dhuwur. Kita bakal ngirit wektu utawa biaya kanggo sampeyan kanggo nyuda lan nemokake tanggung jawab kalebu macem-macem pemasok.

    2. Kita duwe kontrol biaya kanggo saben proses kanggo nyedhiyakake pelanggan kanthi PCB murah lan perakitan PCB ..

    3. PCB kualitas tinggi asale saka bahan baku sing kita pilih, peralatan canggih sing digunakake, kontrol proses sing kita tindakake, manajemen sing nduweni kualifikasi lan kabeh profesional sing ana.

    4. Kita nyedhiyakake layanan PCB turnaround kanthi cepet lan cepet nanggepi priksaan PCB. Kanggo prototipe PCB sisi loro, kita ndhukung layanan cepet 24 jam.

     

    Kita bisa nyedhiyani layanan ing ngisor iki:

    Layanan PCB turnaround cepet

    Tanggepan cepet kanggo penyelidikan PCB

    Layanan cepet 24 jam

    Déwan PCB murah

    Majelis PCB Turnkey

     

    Keuntungan kanggo Majelis PCB Volume kita:

    • Kabeh PCB kosong yaiku tes 100% (tes-E, tes Solderabilitas, FQC lan liya-liyane).

    • Pirang-pirang garis majelis kanggo nyukupi kebutuhan pelanggan sing paling nuntut.

    • Nawakake layanan perakitan PCB prototipe kanggo nyoba sadurunge produksi massal.

    • Miwiti produksi massal utawa nyedhiyakake produksi perakitan PCB prototipe kaping pindho sawise pelanggan lulus kabeh tes. 

    • Inspeksi AOI lan pamriksan visual sajrone perakitan PCB.

    • Nggunakake inspeksi sinar-X BGA lan kemasan kompleks liyane.

    • Yen ditemokake masalah majelis, insinyur sing duwe pengalaman bisa ngrampungake sadurunge dikirim.

    • Kita duwe tim sing berpengalaman kanggo ngrampungake kabeh masalah majelis lan ngirim PCB kanthi pedunung kualitas kanthi tepat wektu.

     

    PCB Order Quantities

    Kita ora nemtokake jumlah pesanan PCB. Sampeyan bisa kanthi cepet nguripake Prototype PCB. Ora preduli apa jumlahe mung siji potong. Kita nyedhiyakake batch cilik lan medium lan pesenan gedhe.

    Ora mung ora duwe sarat lan watesan jumlahe, nanging ora preduli, supaya nyedhiyakake layanan manufaktur PCB kanthi biaya murah lan produksi cepet lan layanan perakitan kaya sadurunge.

    Amarga kapasitas produksi, biaya tenaga kerja, biaya pengadaan suku cadang lan faktor liyane, mula ora nyaranake sampeyan nglumpukake PCB kanthi cepet ing papan liya. PCBFuture duwe kaluwihan unik yaiku rega murah, teknologi produksi sing hebat, lan pengiriman tepat waktu.

     

    Tujuan PCBFuture sing terus-terusan yaiku mbantu para pelanggan ngasilake produk bermutu kanthi kauntungan sing kompetitif ing industri. Hubungisales@pcbfuture.com kanggo proyek sabanjure.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan