Majelis Pcb Turnkey Murah

Katrangan singkat:

PCBFuture minangka perusahaan sing berorientasi pelanggan sing fokus kanggo nyedhiyakake solusi papan sirkuit khusus sing berkualitas lan efisien kanggo rega kompetitif. Kita tambah akeh saka nawakake pelanggan kanthi siji layanan PCB kanggo ndhukung layanan lengkap karo sirkuit maju, produksi PCB massa, perakitan PCB, bagean sing tuku ing solusi turnkey PCB.


  • Lapisan Logam: Emas Immersion
  • Cara Produksi: SMT +
  • Lapisan: 2 Lapisan PCB
  • Bahan Dasar: Dhuwur T-FR-4
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Informasi Dhasar:

    Lapisan Logam: Emas Immersion Cara Produksi: SMT + Lapisan: 2 Lapisan PCB
    Bahan Dasar: Tg FR-4 Dhuwur Sertifikasi: SGS, ISO, RoHS MOQ: Ora MOQ
    Jinis Solder: Patuh RoHS Layanan Setop: Pabrik PCB lan Majelis PCB Turnkey Tes: 100% AOI / E-test / Visual Test
    Dhukungan Tehnologi: Priksa DFM Gratis (Desain Kanggo Manufaktur) Jinis Majelis: SMT, THD, DIP, Campuran Teknologi PCBA Standar: IPC-a-610d 

     

    PCB lan PCBA Quick Tguci PCB Agulungan

    Tembung kunci: Majelis PCB produksi PCB massal, turnkey PCB, Produsen Majelis PCB, layanan siji toko PCB, Majelis PCB Murah, Perusahaan Majelis Dewan Sirkuit Printed

     

    PCBFuture minangka perusahaan sing berorientasi pelanggan sing fokus kanggo nyedhiyakake solusi papan sirkuit khusus sing berkualitas lan efisien kanggo rega kompetitif. Kita tambah akeh saka nawakake pelanggan kanthi siji layanan PCB kanggo ndhukung layanan lengkap karo sirkuit maju, produksi PCB massa, perakitan PCB, bagean sing tuku ing solusi turnkey PCB.

     

    Alesan Milih PCBMbesuk

    1. Bahan baku papan sirkuit frekuensi impor paling dhuwur kanggo njamin kualitas produk saka sumber kasebut.

    2. Piranti perawatan lumahing kebak bisa nyukupi kabutuhan macem-macem industri.

    3. Kemampuan teknis PCB Multilayer Circuit Board utama.

    4. Sistem kontrol kualitas PCB sing ketat kanggo njamin kinerja produk kanthi efektif.

    5. Tim Teknis Top.

    6. Layanan intim.

    6. Sumber Migah.

     

    Kita bisa nyedhiyani layanan ing ngisor iki:

    Pabrik PCB

    Komponen sumber

    Liwat Déwan PCB bolongan

    Déwan SMT PCB

    Tes lan program

    Déwan PCB volume tengah

     

    Apa kalebu rega sing dikutip? 

    Kita bakal menehi rega kanggo Déwan PCB. Rega perakitan PCB kalebu perkakas, template solder lan tenaga kerja perakitan kanggo mbukak komponen. Pethikan tombol tombol kita uga nuduhake rega komponen kaya sing wis dituduhake. Kita ora ngisi biaya instalasi utawa biaya majelis NRE.

     

    Apa lead time ing urutan tombol turn?

    Proyek Wektu Utama umume yaiku wektu utama Pengadaan Bagian lan wektu pamimpin Majelis PCB. Nanging, kita nyoba nyepetake garis wektu kanthi streamline proses Déwan PCB. Contone, sawise nampa File Gerber kanggo manufaktur PCB lan BOM kanggo PCB, kita bakal miwiti nyiapake stensil kanggo dewan lan ngrampungake pabrikan bebarengan karo proses pengadaan barang.

     

    PCBFuture bakal ngirit wektu utawa biaya lan nyuda risiko kanggo nemokake tanggung jawab kalebu macem-macem pemasok. Kita ndhukung turnaround cepet bebarengan wektu pangiriman normal kanggo nyukupi kebutuhan pelanggan. Kita duwe tim kuat sing kasusun saka manajer bersertifikat kanggo njamin kualitas papan sirkuit sampeyan.

    Yen sampeyan duwe pitakon utawa takon, wenehana dihubungi sales@pcbfuture.com , kita bakal mangsuli ASAP.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan